Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek extra romantikus, vagy alapvető dolgok lennének?
Nem is tudom, hogy ez egy "piti" dolog-e, vagy érdemes vele foglalkozni. Sokszor bizonytalan vagyok miatta, és kicsit boldogtalan is.
6 hónapja járunk, nekem legelső kapcsolat. Barátom nem ad semmilyen megerősítést, hogy örül nekem, hogy széppé teszem az életét. Soha nem dicséri meg se a külsőmet, ha csinos vagyok, se emberileg nem dicsér. Nekem ez időnként nagyon hiányzik már...
Szeretek időnként nyíltan beszélni a kapcsolatunkról is, hogy mit jelent nekem, és hogyan érzem benne magam, de ezekhez a dolgokhoz sem tesz hozzá semmit.
Nincsen becézés, "csak úgy puszi", és nem szereti megfogni a kezem az utcán. Azt mondja, ő ilyen típus.
Nem tudom, hogy arról van-e szó, hogy én vagyok egy túl érzékeny, és romantikus ember, vagy a legtöbb kapcsolatban azért megvan a kézen fogva sétálás (a legtöbb párt így látom), és becsúszik időnként egy-egy "hiányoztál", vagy "jó, hogy vagy nekem".
Ha egyébként minden rendben van (rendes, normális fiú, hasonló célok, hasonló értékrend), akkor lehet ezzel a különbözőséggel köztünk fenntartani ezt a kapcsolatot?
Mert tényleg rendes srác, és nagyon szeretem, de ezek a dolgok nekem nagyon hiányoznak... Azt érzem, mivel ezek nincsenek meg, valahogy hiányzik az igazi intimitás a kapcsolatunkból.
Szerintetek? (l, 22)
Hát én barátom is rühell minden ilyen "romantikázós" dolgot, de azért ezek tényleg nagyon alapok, még tőle is... :S Én biztos nem bírnám elviselni, vagy csak lelkileg őrlődve... Mondd el neki, hogy te ezekre nagyon vágysz, nagyon fájó érzés lehet, hogy nincsenek ilyenek.
Bár nem hiszem, hogy rosszat jelentene, tényleg vannak ilyen emberek.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!