Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek extra romantikus, vagy alapvető dolgok lennének?
Nem is tudom, hogy ez egy "piti" dolog-e, vagy érdemes vele foglalkozni. Sokszor bizonytalan vagyok miatta, és kicsit boldogtalan is.
6 hónapja járunk, nekem legelső kapcsolat. Barátom nem ad semmilyen megerősítést, hogy örül nekem, hogy széppé teszem az életét. Soha nem dicséri meg se a külsőmet, ha csinos vagyok, se emberileg nem dicsér. Nekem ez időnként nagyon hiányzik már...
Szeretek időnként nyíltan beszélni a kapcsolatunkról is, hogy mit jelent nekem, és hogyan érzem benne magam, de ezekhez a dolgokhoz sem tesz hozzá semmit.
Nincsen becézés, "csak úgy puszi", és nem szereti megfogni a kezem az utcán. Azt mondja, ő ilyen típus.
Nem tudom, hogy arról van-e szó, hogy én vagyok egy túl érzékeny, és romantikus ember, vagy a legtöbb kapcsolatban azért megvan a kézen fogva sétálás (a legtöbb párt így látom), és becsúszik időnként egy-egy "hiányoztál", vagy "jó, hogy vagy nekem".
Ha egyébként minden rendben van (rendes, normális fiú, hasonló célok, hasonló értékrend), akkor lehet ezzel a különbözőséggel köztünk fenntartani ezt a kapcsolatot?
Mert tényleg rendes srác, és nagyon szeretem, de ezek a dolgok nekem nagyon hiányoznak... Azt érzem, mivel ezek nincsenek meg, valahogy hiányzik az igazi intimitás a kapcsolatunkból.
Szerintetek? (l, 22)
"...Soha nem dicséri meg se a külsőmet, ha csinos vagyok, se emberileg nem dicsér. Nekem ez időnként nagyon hiányzik már..."
Jó, ha tudod, hogy a férfiak gondolkodása egyszerű, mint a faék. Akkor beszélnek, ha kérdezel. Persze gondolom, Neked csak akkor esne jól, ha bókolna, ha magától tenné...
Pár héttel ezelőtt volt egy hasonló kérdés, azelőtt álmomba sem gondoltam volna, hogy a nők vágynak arra, hogy időnként ilyeneket mondjunk nekik. Biztos sokan mások - így a barátod is - így vannak ezzel.
"...nem szereti megfogni a kezem az utcán..."
Na ez fura, mert aki igazán szereti a párját, az fogja a párjának a kezét, ahogyan Te is mondod.
Köszi utolsó. Gondolom, hogy vannak ebben nemi különbségek.
Talán a szavak nem hiányoznának annyira, ha érintések lennének helyette. De ő nem fogja meg a kezem miközben sétálgatunk, a derekam sem, nem is szeret olyankor hozzámérni. Olyan sincs, hogy átfogná a vállamat, vagy bármi egyéb.
Van aki ilyen. Én pl. ilyen emberrel nem tudnék hosszú távon együtt maradni, mert egyszerűen nálam alapvető igény ez, így valószínűleg kihűlnének az érzéseim, és keresnék valaki mást.
Neked kell tudnod, hogy el tudod-e így fogadni, elviselni hosszú távon, vagy sem.
22:05
"férfiak gondolkodása olyan, mint a fáké"
Hát erre annyit tudok mondani, hogy mindenki magából indul ki.
Ne haragudj, de szerintem egyszerűen csak nem érezd irántad semmit...úgy tűnik "logikus" lépés volt, hogy összejöttetek, mert összeilletek, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül működik a kémia mindkét fél részéről.
Lehet, hogy ez idővel változik, ahogy az érzelmei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!