Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek extra romantikus, vagy alapvető dolgok lennének?
Nem is tudom, hogy ez egy "piti" dolog-e, vagy érdemes vele foglalkozni. Sokszor bizonytalan vagyok miatta, és kicsit boldogtalan is.
6 hónapja járunk, nekem legelső kapcsolat. Barátom nem ad semmilyen megerősítést, hogy örül nekem, hogy széppé teszem az életét. Soha nem dicséri meg se a külsőmet, ha csinos vagyok, se emberileg nem dicsér. Nekem ez időnként nagyon hiányzik már...
Szeretek időnként nyíltan beszélni a kapcsolatunkról is, hogy mit jelent nekem, és hogyan érzem benne magam, de ezekhez a dolgokhoz sem tesz hozzá semmit.
Nincsen becézés, "csak úgy puszi", és nem szereti megfogni a kezem az utcán. Azt mondja, ő ilyen típus.
Nem tudom, hogy arról van-e szó, hogy én vagyok egy túl érzékeny, és romantikus ember, vagy a legtöbb kapcsolatban azért megvan a kézen fogva sétálás (a legtöbb párt így látom), és becsúszik időnként egy-egy "hiányoztál", vagy "jó, hogy vagy nekem".
Ha egyébként minden rendben van (rendes, normális fiú, hasonló célok, hasonló értékrend), akkor lehet ezzel a különbözőséggel köztünk fenntartani ezt a kapcsolatot?
Mert tényleg rendes srác, és nagyon szeretem, de ezek a dolgok nekem nagyon hiányoznak... Azt érzem, mivel ezek nincsenek meg, valahogy hiányzik az igazi intimitás a kapcsolatunkból.
Szerintetek? (l, 22)
Olyan téren szerintem nincsen gond (bár én elég kezdő vagyok a szexben is). Ha valami nem oké, abban sokszor ő magától kérdezi, mit csináljon másként, és soha nem mindegy neki, hogy én is kielégülök-e vagy sem.
Bár furcsa, hogy olyan téren kommunikál, más téren pedig nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!