Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Anyukám mindig azt kérdezi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukám mindig azt kérdezi, hogy tetszik-e nekem valaki. Miért csinálja ezt? 15/f

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 01:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

19/F vagyok, megjegyzem tőlem is mindig kérdi:D

Sztem viszonylag normális. Ha téged zavar beszéld meg vele.

Egyébként meg jobb, mint ha nem is érdekelné:)

2010. jún. 16. 08:40
 12/14 anonim válasza:
Ugyaaan! :D ezt vedd természetesnek, az én anyám is ilyen, barátaimé, barátnőimé is :P (jah és nem kell neki beszámolni arról h ki tetszik:)
2010. jún. 16. 09:54
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem is kérdezgeti mai napig, de 20 éves létemre nem szégyellem elmondani, hogy mi az ábra... mégis csak a mutterod, jól esik neki ha ilyesmiről is dumálsz vele.
2010. jún. 16. 11:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Teljesen logikus szülői morál... sajnos olyan világban élünk - és itt jegyezném meg hogy lehet hogy okkal - hogy a szülő a normák szerint él...

Az az igazság hogy a szexuális kultúránk miatt minden csajt leszbikusnak titulálnak amig nem látják a pasit az oldalán... persze ez semmit nem jelent, és fordítva.

Magam részéröl én ilyeneken nem aggódok, szülö ugyan nem vagyok, de ha esetleg egyszer ebben a nagybetűs életben a fiam/lányom (aki még nincs és nem is lessz egy jó ideig) ezzel állit be, hát nem biztos hogy boldog lennék a tudattól, de nem szolnék bele.

2010. jún. 16. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!