Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a nőknek az, hogy sok mindenben hasonlítsunk?
Szerintem az egyik legnagyobb baromság ehez a hasonló a hasonlóval, suba a gubához elvhez ragaszkodni. Mondok példát, nem szeretek fesztiválokra, kocertekre járni jobban szeretem az egyszeribb programokat, de engem nem zavarna az, hogy szereti azokat a tevékenységeket. Úgy gondolom sokkal fontosabb az, hogy mennyire élvezzük egymás társaságát, mennyire jövünk ki jól, minthogy a tükörképeinket keressük egymásban.
Visszatérve a fesztivál részére eddig két olyan csaj volt, aki mondta hogy szerinte nem illünk össze, mert nem szeretem azokat a tevékenységeket és abba is maradt a beszélgetes. Úgy gondolom, hogy ezzel lehet egy jó párkapcsolatot szalasztott el, mert lehetséges, hogy jól kijöttünk volna egymással, egymásba szerettünk volna, ha nem ragaszkodott volna ennyire ehez az elvhez. Attól, hogy nem szeretem azokat még simán elmehet a barátnőivel, nem kell az, hogy állandóan a nyakán lógjak.
Persze nem csak fesztiválos témákra gondolok, írhattam volna életfelfogási, politakai nézet különbségekről is csak eszembe jutott az a két csaj, aki nagyon ragaszkodott ahoz, hogy szeressem azokat a programokat. Ismerkedős, társkeresős oldalakon is látom ezeket az írásokat, hogy szeretném, ha te is ilyen lennél, mint én.
Nincsenek tisztába olyan dolgokkal, hogy a szeretet nem így müködik, akit szeretünk úgy szeretünk ahogy van és nem úgy ahogy elképzeljük.
Véleményem szerint csak a fizikában működik "az ellentétek vonzzák egymást" elve.
A párkapcsolatok a hasonlóságokra épülnek, mennyire tudsz azonosulni a pároddal.
Nem arról van szó, hogy nem lehet köztetek ellentét, de amikor több ellentét van köztetek mint hasonlóság, ami ráadásul nagy volumenű, az nem tesz jót a kapcsolatotoknak hosszútávon.
Persze ezt így előre kimondhatod, de amikor majd együtt lennétek, akkor jön ki az életfelfogásbeli különbségek.
A lányok valószínűleg nem a barinőjükkel akkarnak menni fesztiválozni, hanem a párjukkal. Mert ugye a barinők is a saját párjukkal mennek. Aztán meg jönne az, hogy a kedves napokra eltűnik valami fesztiválon, és ki tudja mit csinál addig, kikkel... És persze a koncertélményeket se tudja veled megbeszélni. Máris kész a vita.
Szerintem is azzal jön ki az ember hosszútávon, akivel megvannak a közös érdeklődések.
Két mondat után szó sincs szerelemről.
Neked mindegy, hogy a másik mit szeret, csak járjon veled és hagyja magát megdugni. Ez a szerelem meg a kapcsolat.
A lányoknak meg az, ha együtt mennek programokra, szórakozni, élvezik a közösen eltöltött szabadidőt, és nem csak addig ugranak össze, amíg dugnak egyet.
Ha amúgy is csak az számít, hogy élvezd a társaságát, akkor ezt megteheted egy kocerten is. Mégse mégy vele. Miért?
Szerintem ez a koncertes dolog még a l legkisebb dolog:) Nem hal bele senki ha elmegy 1-2 napra:)
Viszont ha pl ő sportol te meg utálsz sportolni, ő olvas te meg egész nap a facebook/insta kombót küldöd meg a VV-t az azért eléggé nagy különbséget tesz:)
Ha nem feltétlenül tudtok 1 témáról beszélni szerintem nem baj ameddig élvezettel tudjátok előadni a saját témáitokat a másiknak úgy hogy ő is élvezze.
De ha tényleg csak van a 2 különböző felfogás annak nem sok értelme van:)
Azért kell sok mindenben hasonlítani, mert az ember közös programokat szeretne a párjával csinálni. Nem mindig, de gyakran.
Ő fesztiválos típus, te nem. Ő veled akarna menni, te neked ez nyűg lenne (még ha az elején jó pofát is vágnál hozzá).
Amit a végén írsz "akit szeretünk úgy szeretünk ahogy van és nem úgy ahogy elképzeljük.".
Ez igaz. Viszont ahhoz, hogy megszeress valakit, közös programok-élmények kellenek. Közös gondolkodásmód nélkül csak veszekedés van. Apróbb dolgokban lehetnek és jók is az eltérések, de a fontos dolgokban kötelező, hogy ugyanazt gondolják a felek.
Biztos ők is azt tapasztalták, hogy ez a nagy elfogadás addig tart, amíg összejöttök. Aztán pár hét, a srác biztonságban érzi magát, és elkezd gyalulni. Magyarul elvárja azt, hogy te alkalmazkodj az ő életmódjához, és add fel mindazt, amit te szeretsz.
Mindegy, hogy koncertre járás vagy ő vegetáriánus. A végén uborkát zabálsz a kanapén, a lakásban beposhadva, vagy megy az állandó veszekedés. Olyan soha nem fordul elő, hogy ő megy veled koncertre, vagy megkóstolja a bogrács gulyásodat. Egyszerűen elrendezi azzal, hogy ő ezt nem szereti. De fel se fogja, hogy neked ugyanakorra áldozat lemondani valamiről, amit szeretsz.
Ha barátaiddal a közös pontok kötnek össze, akkor miért gondolod hogy a társaddal, akivel több időt töltesz ideális esetben együtt, ez nem elengedhetetlen....
persze próbáld csak ki, meglátod. Akivel semmiben nem egyezel, ott komoly kapcsolat sem tud kialakulni, max haverság. (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!