Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért olyan fontos, hogy rövid időn belül gyerekük legyen egy frissen induló párkapcsolatból? Úgy érzitek másként nem tudnátok megtartani a pasit?
Nem tudom. Én a mai világban pont azt látom, hogy több olyan ember van, aki nem akar gyereket.
Mondjuk gondolom az a te fejedben sem fordult meg, hogy valaki tényleg szeretne egy pici babát, és nem játszik csak azért egy kis élettel, hogy vele maradjon a csávója.
22/N
Nem fontos. Sőt egyre kevésbé fontos, főleg a fiatalok körében. Persze nem 50 évesen akarok anyák napi műsorra járkálni, de most diplomáztam le, 2 éve dolgozok még csak. Úgy akarok elmenni gyereket szülni, hogy legyen elég munkatapasztalatom ahhoz, hogy vissza is tudjak utána menni dolgozni, ha a gyerek elég nagy lesz. Nekem fontos az, hogy ne legyek mindenben a páromra utalva. 4 éve vagyunk együtt, de egyikőnk sem akar gyereket még. Fiatalok vagyunk, mindkettőnknek most kezd beindulni a karrierje. Szeretnék gyereket, de csak biztos anyagi háttérrel, és úgy, hogy vissza tudjak menni dolgozni.
Eleve én mondjuk olyan kapcsolatba nem is szülnék gyereket, ami nem tart minimum 3 éve, vagy nem éltünk együtt minimum 1 évet. A gyerekemnek legyen normális apja, aki ugyan úgy szeretné, hogy ő megszülessen mint én.
Plusz a mai világban szerintem a gyerek már nem összetartó erő. Amúgy meg ne is legyen az, mert inkább nőjön fel 1 szülővel, mint szörnyű párkapcsolati példával a szeme előtt.
De amit te mondasz, abban a 30hoz közelítve szerintem van igazság. De itt sem a pasi megtartása a cél, hanem maga a gyerek. Nőknél is van ám kapuzárási pánik. Mondjuk én baromira undorítónak tartom, mikor valaki felelőtlenül egy pár hónapos kapcsolatban gyereket csinál, pusztán mert "ő benne van már abban a korban". És?? A gyereked szemponjából ez pont nem számít. Annak kéne fontosnak lennie, hogy maga a kapcsolat megérjen a gyerekvállalásra. Akkor is, ha emiatt nem 30, hanem 33 évesen szül gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!