Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek miért olyan fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért olyan fontos, hogy rövid időn belül gyerekük legyen egy frissen induló párkapcsolatból? Úgy érzitek másként nem tudnátok megtartani a pasit?

Figyelt kérdés

2017. okt. 11. 17:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egy közel 8 éves kapcsolatomból nem született gyerek. Nincs szükségem gyerekre, hogy megtartsak egy férfit.
2017. okt. 11. 18:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Én 22 vagyok, és három éve vagyok kapcsolatban. Ennyi idősen szerintem hülyeség lenne gyereket vállalni, és sem a barátom sem én nem vágyunk rá egyenlőre. Szerintem 7-8 évig még nem is fogunk.
2017. okt. 11. 18:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szokásos provokáló...nem hiába nem is reagál a példákra, amit hús-vér nők írnak, ő továbbra is fel fog tenni napi 10 ilyen kérdést, általánosítva, mert épp összeveszett a mamájával és dühös minden nőre.

Ha meg kijelented, hogy nem akartok még hat év után sem gyereket, akkor azért feminácizna le.

De akkor: kérdezd meg anyádat, kérdező, szemtől-szembe, vagy mutasd meg neki ezt a kérdést, hisz ő is így fogta meg minden bizonnyal apádat.

2017. okt. 11. 19:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Azért itt a kor is nagy befolyásoló tényező- nem mindegy, hogy 20 vagy 30 éves korosztályról beszélünk. Meg az sem mindegy, hogy a "beszéljünk a témáról" dologra kérdezel rá, vagy a "miért nem csinálsz már fel" kérdéskör érdekel.

Én egyébként szeretnék gyereket- majd valamikor-, és ennek megfelelően már a kapcsolat legelején, még a randizás alatt felhoztam a témát. Nem azért, hogy akkor tök ismeretlenül, két hét "járogatás" után egyből vágjunk bele mert nekem ez annyira fontos és "másképp nem tudnám megtartani a pasit" (lol, mintha nem lenne millió meg egy egyedülálló anyuka, bizonyítván a férfiak mennyire maradnak a nő mellett a gyerekek miatt), hanem mert szerintem nincs értelme egymás idejét húznunk, ha nem ugyanazt akarjuk. Ha együtt vagyunk 4-5-6-10 évekig, és bennem felélednek az anyai ösztönök, aztán csak ott derül ki számomra, hogy életem párjának eszében sincs szaporodni, akkor az elég szomorú és nehéz döntések sorozatát okozhatja. Míg ha már a legelején letisztázom ezt a kérdést, akkor bízhatok benne, hogy ha eljön az ideje, akkor is hasonló állásponton leszünk a kérdésben. Ugyanez a házasságnál- nem azért hoztam fel mindig már rögtön az első 1-2 randin, mert másnap oltár elé akartam vonulni, csak minek húzzam tovább az időnket valaki olyannal, akivel ilyen alap szinten nem értünk egyet?

2017. okt. 11. 20:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Vannak ismerőseim ilyenek, és szerintem nem a kapcsolat miatt teszik, hanem a társadalmi megbélyegzés miatt.

Mikor minden oldalról azt hallják, hogy " és vőlegény mikor lesz" és "kisgyerek mikorra várható" vagy "hol lesz a lagzi?".

Egy idő után baromi unalmas. És van aki ennek enged, és leakaszt egy fazont, akivel már eljutnak oda, hogy tervezgetnek. aztán hopp. Becsúszik a bébi, gyors lagzi, varratunk menyasszonyi ruhát egy lepedőből, ami nyúlik, elég a szűk családi kör, kis éttermi ebéd és este már a tv előtt nézzük az X-faktort.

Kiválasztunk egy olyan tucatnevet, mint a Milán vagy a Zoé, és boldogan élünk a CSOK-ból, amíg meg nem halunk a hiteltörlesztésben.

Nem csak a nőkre vonatkozik ez. A pasikra is. Gyorsba leakasztani valami nőt, oszt uzsgyi neki a jövőhétnek.

2017. okt. 11. 20:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Utolsó pontosan jól írja. És igen, ez a gyerekkel megfogni a pasit, ezt csak tanulatlan nők képzelik. Nemhogy ezzel fognák, inkább ezzel üldözik el a pasit, akivel nyilvánvalóan amugysem volt jövőjük.

Ismerek 17 évesen teherbeesett lányt, akit emiatt vettek el. Azóta 3 gyerekük van. És szerintem boldogok így! Mert ilyen is van!

A legtöbben inkább a szülők miatt mennek bele, így illik, ne hozz szégyent ránk, gyermek csak házasságban szülessen, gyorsan el kell venni a mindenórás kismamát, hiszen mit gondol különben a falu. .

2017. okt. 12. 06:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Én aki ilyet ismerek, az olyan volt, hogy:

1) ketyegett már a biológiai órája, nem volt már mai csirke... nem akart 30-asan több évet várni, mert félt, hogy később szülve nagyobb esély lesz rendellenességre vagy nem tudja akkor segíteni a gyerekét, amikor

2) anyai ösztöne előjött

3) nem akart lemaradni a barátnőitől, akik már lebabáztak, és azt hitte, ciki, ha később vállal (sajnos ez ilyen 20-22 évesek körében fordult elő... nem voltak legérettebbek sem)

Olyat én nem ismertem, aki kifejezetten azért akarta, mert ezzel akarta volna magához láncolni a pasit.

2017. okt. 12. 17:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok,

Amúgy meg én nem is biztos, hogy akarok gyereket valaha... nemhogy 1 éven belül :D.

2017. okt. 12. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!