Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tartsam fent az erdeklo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartsam fent az erdeklodeset, ha csak interneten keresztul beszelunk?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel, egy hete randiztunk, akkor lattuk egymast eloszor, neten ismerkedtunk meg.

Nem volt csok, se erintesek, csak beszelgettunk nagyon sokat, gyorsan telt vele az ido, jol ereztuk magunkat, teljesen egy hullamhosszon voltunk, nem voltak kinos csendek. Haza ertem este, es masnap del korul mar jelentkezett is, azota is beszelgetunk folyamatosan, atlalaban mar a delelotti, reggeli oraktol.

Illetve a het elejen is osszefutottunk de csak 15 percre.

Kuldunk kepeket egymasnak mindig, magunkrol, helyekrol ahol epp jarunk stb.

A bokkeno: van koztunk egy kis tavolsag, 100 km-nel tobb. Tudom , hogy sokat dolgozik, igy a hosszu hetvege utan ritkan ir vissza egybol, de attol ir persze.

Ma viszont meg nem keresett, en pedig ugy dontottem, nem irok ra. Ugy ereztem, tegnap en voltam az aktivabb beszelgetesben, es bar tudom, hogy sokat dolgozik, nem akarok mindennap en kezdemenyezni, ill. zaklatni, zavarni a munkaban.

Hogyan erhetnem el megis, hogy beszelgetni akarjon velem? Valljuk be, ilyen tavolsagbol nehez fent tartani az erdeklodest, de en megis megszeretnem probalni. Nem szeretnem , hogy ‘kicsussszon a kezeim kozul’, de nyomulos se akarok lenni, nem szeretnek futni senki utan.

Persze eddig is volt, hogy en kerestem eloszor, erdeklodo vagyok mindig, sokat viccelodunk..

De mintha tegnap ota kicsit visszabb vett volna. Ennek ellenere ha irtam neki, azonnal vissza irt, jokedvuen, vagy vissza kerdezett, de nem vitte tulzasba.

Este van lehetosege tobbet telefonozni.

szoval mit tehetnek, hogy egy kicsit akarjon kuzdeni ertem?

En vagyok a lany/ no.

22L

A pasi is 22 eves.

2018. máj. 3. 09:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A családomban a testvérem is távkapcsolatból ment férjhez (úgy hogy azelőtt rengeteg kapcsolata volt a környezetéből is, de egyik sem volt elég jó), nekem is úgy alakult, hogy egy éve olyan pasival vagyok el, aki most más országban lakik, olykor elutazom hozzá (nem csak miatta, hanem azért, mert a testvérem is jelenleg ott él, ahol ő), illetve ő jön haza és akkor találkozunk. Kezdettől fogva kölcsönösen éreztük, hogy van valami, eléggé egy hullámhosszon vagyunk, eszembe sem jutott küzdeni érte, mert nem szeretem erőltetni, FŐLEG ilyen távkapcsot, de meglepetésként ért az, hogy mindig érdeklődik irántam, és elmondása szerint neki is jól esett az, hogy viszonzom.

Szerintem ne legyél idegbeteg, ha egy napig nem írt, akkor lehet, hogy épp akkor dolga volt, ez még nem jelent rosszat, tehát néha kicsit türelmesnek kell lenni:) Ne arra törekedj, hogy “küzdjön” érted, hanem inkább arra, hogy jól érezzétek magatokat (bár a leírás alapján gondolom ezt mondani sem kell:) )

A távkapcs-barátom külön ecsetelte ezt, hogy szerinte mennyire fárasztó neki, hogy sok csaj elvárja, hogy egy pasi küzdjön értük, miközben egyoldalú az egész és neki nincs türelme rideg, passzív csajokhoz.

Kezdetben közöttünk sem volt csók, semmi ilyesmi, nemis tekintettem rá úgy, mint barátomra. Saját bevallása szerint szégyenlős volt ilyen téren, de idővel feloldódtunk úgy az ötödik találkozásnál, de azelőtt üzenetben is közölte velem azt, hogy tetszem neki.

2018. máj. 3. 11:17
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem szeretek kapcsolatban jatszmazni, meg igazabol amugyse, de van az a pont, mikor szukseg van ra, mert erzed, hogy na most nem kellene jelentkezned mert lehet, hogy nyomulosnak fog gondolni. En most erzem ezt. Igen, hianyzik a tarsasaga, de nem lehetek onzo, lehet most a hata kozepere sem kivan. :/

Viszont tartok is tole, hogy nem lesz ebbol semmi. :/

2018. máj. 3. 11:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#11 Szerintem esküszöm jót tesz a távolság egy kapcsolat kezdetén :) Sokaknak idő kell, hogy valakihez elkezdjenek kötődni, meg ahhoz, hogy elfogadják, hogy valaki az eletük része lesz mondjuk hosszas szinglilét után, ha valaki szereti a szabadságot. Én is, ahogy a testvéred, sokat randizgattam helyi pasikkal, 1-2 éven keresztül, de az volt a baj, hogy ha valaki egyből rámtelepedett, én menekültem, hiába volt egyébként szimpatikus az illető. Ha pedig nem telepedtünk egyből egymásra, akkor pedig úgy tűnt, mintha nem érdekelnénk egymást annyira, és akkor meg azért nem lett belőle semmi.

Egy távkapcsolat tényleg tökéletes a nagy szabadságigényű embereknek, feltüzeli, izgalmassá teszi az egészet és jó érzés, hogy szép fokozatosan ismeritek meg egymást, nem kell azonnal egymás seggében lenni. Olyan titokzatos az egész és sokkal édesebb utána a találkozás, plusz rengeteg türelmet lehet tanulni! :)

2018. máj. 3. 11:44
 14/20 A kérdező kommentje:

13#

Ez nagyon tetszik. :D

Raadasul ott a dolog masik szepsege, hogy feldezheti a ket fel egymas lakohelyet,igy mindig tudnak ujat mutatni a masiknak. :)

2018. máj. 3. 11:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#14 Így van! :) És ott a tudat is, hogy idővel össze is költözhettek egyikőtöknél, ez a várakozás is izgalmas dolog.
2018. máj. 3. 11:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

#12 Szerintem nem föltétlenül nevezhető “játszmázásnak” az, hogy nem akarod fárasztani, amikor épp elfoglalt..........

Nem mindenki keresi folyton a pasiját, de nem azért, mert “nem akar nyomulósnak tűnni”, hanem mert van egy élete és nem csüng folyton a párján akkor sem, ha már kapcsolatban vannak.

Nem játszmázás az, hogy alapjábavéve gondolkodó ember vagyok és tekintettel vagyok másra, ha ő épp nem akar beszélni, akkor nem beszélünk.

2018. máj. 3. 12:13
 17/20 A kérdező kommentje:

Ha esetleg a kovetkezo napokban sem jelentkezik, gaz lenne ra irni?

Igazabol nem tortent semmi olyan, ami miatt eltunhetne nyomtalanul.

2018. máj. 3. 14:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért még csak 1 napja nem beszéltetek, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Bár, őszintén szólva, ha igazán odalenne...már válaszolt volna, tudom ez fájó dolog, de így van. Amúgy felajánlotta már, hogy legyen második randi?
2018. máj. 3. 14:32
 19/20 A kérdező kommentje:

Az utolso par szovaltasunk csak poenkodas volt egy szamunkra vicces dolgon, de nem kerdest, vagy olyat irtam utoljara, amire lehetne erdemben valaszolni, utana tudom,hogy lefekudt aludni, de nem koszontunk el egymastol.

Olyan helyen dolgozik,ahol nem igazan tud telefonozni, de font volt parszor, es multheten is beszelgettunk igy, hogy kozben munkaban volt.

Volt masodik tali, azt en hoztam fel, tudtam , hogy siet de pont utba estem neki, felajanlottam , hogy osszefuthatnank, megha nehany percre is. Be is jott, hozott nekem chipset, 15 percet beszelgettunk kb, aztan ment tovabb jo messzire. :D

Igazabol nem tortent semmi olyan egetrengeto dolog....

viszont ra akaszkodni se akarok.

2018. máj. 3. 14:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el. Ha komolyan érdekelnéd, nem így viselkedne. Már rég elhívott volna újabb találkára is. Nem éri meg az idegeskedést...állj a sarkadra, ha akar téged, bizonyítsa, ne neked kelljen nyomulni :D
2018. máj. 3. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!