Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam fent az erdeklodeset, ha csak interneten keresztul beszelunk?
Megismerkedtem valakivel, egy hete randiztunk, akkor lattuk egymast eloszor, neten ismerkedtunk meg.
Nem volt csok, se erintesek, csak beszelgettunk nagyon sokat, gyorsan telt vele az ido, jol ereztuk magunkat, teljesen egy hullamhosszon voltunk, nem voltak kinos csendek. Haza ertem este, es masnap del korul mar jelentkezett is, azota is beszelgetunk folyamatosan, atlalaban mar a delelotti, reggeli oraktol.
Illetve a het elejen is osszefutottunk de csak 15 percre.
Kuldunk kepeket egymasnak mindig, magunkrol, helyekrol ahol epp jarunk stb.
A bokkeno: van koztunk egy kis tavolsag, 100 km-nel tobb. Tudom , hogy sokat dolgozik, igy a hosszu hetvege utan ritkan ir vissza egybol, de attol ir persze.
Ma viszont meg nem keresett, en pedig ugy dontottem, nem irok ra. Ugy ereztem, tegnap en voltam az aktivabb beszelgetesben, es bar tudom, hogy sokat dolgozik, nem akarok mindennap en kezdemenyezni, ill. zaklatni, zavarni a munkaban.
Hogyan erhetnem el megis, hogy beszelgetni akarjon velem? Valljuk be, ilyen tavolsagbol nehez fent tartani az erdeklodest, de en megis megszeretnem probalni. Nem szeretnem , hogy ‘kicsussszon a kezeim kozul’, de nyomulos se akarok lenni, nem szeretnek futni senki utan.
Persze eddig is volt, hogy en kerestem eloszor, erdeklodo vagyok mindig, sokat viccelodunk..
De mintha tegnap ota kicsit visszabb vett volna. Ennek ellenere ha irtam neki, azonnal vissza irt, jokedvuen, vagy vissza kerdezett, de nem vitte tulzasba.
Este van lehetosege tobbet telefonozni.
szoval mit tehetnek, hogy egy kicsit akarjon kuzdeni ertem?
En vagyok a lany/ no.
22L
A pasi is 22 eves.
Igazából szerintem nem lehet:D
Köztünk kb 3x akkora távolság volt én mindig érdeklődtem a másik fél iránt, anélkül hogy napi szinten bugyikat meg képeket küldözgetett volna:)
Kinek mire van igénye:)
Erőszakolni nem hiszem hogy lehet az ilyen dolgot:)
Szerintem az ilyen kapcsolatok állnak igazán 2 félen. Hiába teszi oda az egyik magát ha a másik csak van.
Ha nagyon nem vagytok egy hullámhosszon a neten, akkor vagy érdemes többet együtt lenni, vagy valami okosságot kitalálni (skype pl) vagy hagyni mert különben ha neked nem elég ez akkor idővel csak rosszabb lesz.
Felre ertes elkerulese vegett: nem vagyunk egyutt.
Kb 1,5 hete beszelunk, csak ismerkedunk egyelore.
“Hogyan erhetnem el megis, hogy beszelgetni akarjon velem? Valljuk be, ilyen tavolsagbol nehez fent tartani az erdeklodest, de en megis megszeretnem probalni.“
Hidd el, ha érdekled, 10 ezer km-ről is keresni fog. Ha nem, akkor a szomszédban is lakhatna, le fog szarni. Pont azzal ronthatod el a dolgot, ha elkezdesz nyomulni, logikusan miért is küzdene érted, ha te felkínálod magad? Példa erre a barátom, akivel egyszer találkoztam eddig már 2 hónapja(!), 2000 km-re él. De annyira tudtuk, hogy összeillünk, hogy jövő héten jön hozzám 6 napra :) Volt olyan az elején, hogy 1 hétig nem beszéltünk, akkor azt hittem, hogy elengedtük a dolgot, de utána megint keresett, mostanra pedig már kb egész nap beszélünk. Csak hagytuk, hogy alakuljon magától, nem kell erőltetni semmit, pont ez erősíti a dolgot.
Másik példa egy barátnőm, akinek a párja fél évet Indiában volt, hetente egyszer jutott internetközelbe, akkor beszéltek. Mikor hazajött, első nap megkérte barátnőm kezét. Szóval nem kell ide semmi praktika meg nyomulás, akinek kellesz, azzal nincs az a távolság, ami elválaszthat, de komolyan. Paradox, de pont azzal lehet fenntartani mások érdeklődését, ha nem akadsz rájuk és kicsit titokzatos maradsz.
4#
Szep kis sztorik, gratulalok hozzajuk. ☺️
Szep, hogyha a tavolsag nem akadolyazza a szerelmet. :)
Engem sem riasztana vissza a tavkapcsolat.
Mikor szemelyesen tudtunk talalkozni, mindig vigyorgott, olyan huncutul. :D
Bevolt zsongva, latszott rajta, de mas nem tortent.
Akkor folytassam ezt a mai titokzatossagosdit , es ne keressem?
Meg nem irt, pedig font volt azota parszor.
Varjal, mig o keres?
Az a baj, ezt gondolhatja o is ugyan igy.
Meg sem teszi felre (ha ugyan igy gondolja) es ir ram.
Tegnap este meg beszeltunk par szot, en irtam utoljara, megnezte, de nem valaszolt ra semmit, ezert gondolom a mairol, hogy nem kene ,, zaklatni”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!