Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha van második randi, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van második randi, akkor az azt jelenti, hogy tetszek neki?

Figyelt kérdés

Ha valakivel elmentek még egy találkozóra, akkor milyen feltételeknek felelt már meg a lány az első alkalomkor?

Első randi volt és mindketten nyitottak voltunk egy másodikra is.Ez nálatok mit jelent? Hogy tetszik nektek a lány és komolyan gondoljátok vele, vagy a második randin még borulhat minden?

Én vagyok a lány.22 L, 28 F

2018. máj. 1. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen tetszel neki de attól még borulhat minden a 2. esetleg 3. randin is.Sokan húzzák el ilyenkor a mézesmadzagot.De jó jel ha van 2. Hogy milyen feltételek? Külsőleg biztos siker,esetleg sokat nevettetek önfeledten,nem voltak kellemetlen szituk,nem volt kellemetlen csend.Ez már sokat jelent.
2018. máj. 1. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Kedves 2es. Te mekkora egy patkány vagy hehe
2018. máj. 1. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
csak fel akar próbálni! :D
2018. máj. 1. 22:20
 4/10 A kérdező kommentje:

nem vagyok kötekedős kedvemben,nem bánom,ha "trollok" is kommentelnek :)

De nagyon örülnék a normális válaszoknak,amik segítenének nekem a jelenlegi bizonytalanságom feloldásában.

Izgulok még mindig :)))

2018. máj. 1. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:
14%
Csak be akarja rakni a madárijesztőt a gyümölcsösbe. 😂
2018. máj. 1. 22:24
 6/10 A kérdező kommentje:

1:

nagyon köszi a korrekt választ!

2018. máj. 1. 22:24
 7/10 A kérdező kommentje:

6:

végülis akkor az azt jelenti,hogy külsőre "átmentem a vizsgán", nem ? Jelenleg ez is valami..

2018. máj. 1. 22:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Én pont most lettem faképnél hagyva egy lány által aki igent mondott ugyan a második randira, de a végén soha nem történt meg, most a labda az ő kertjében van, ha akar valamit majd ír. Szóval nem akarlak elkeseríteni de lehet még rossz a vége. És a harmadik randi még inkább döntőképes tud lenni az eddigi tapasztalataim alapján.
2018. máj. 1. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:
7%

Igen, átmentél és el is fogsz menni. 😛

2018. máj. 1. 22:28
 10/10 A kérdező kommentje:
hát sajnálom,hogy így alakult:(
2018. máj. 1. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!