Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második találkozáskor kérjek randit a csajtól vagy várjak még?
Egy tanfolyamon megismerkedtem egy csajjal és láttam rajta,hogy tetszem neki.
Még csak egyszer találkoztunk és a tanfolyam miatt annyira nem is tudtunk beszélgetni.
Jövőhéten találkozom vele újra a tanfolyamon.
Hívjam el randira,vagy még korai lenne,ha csak pár szót tudtunk váltani?
Várjál, pár szót tudtatok váltani, de találkoztatok? Megismerkedtél? Ez most randi volt vagy lesz?
Leírnád pontosan mi történt eddig köztetek?
hívd el.
legfeljebb benyög valami sablon szöveget, ha berezelt, pár alkalommal utana kínos lesz a ha nemet mond, de a szemében bátornak fogsz feltűnni, szóval kezeld természetesen, bár tudom hogy nehéz.
Egy suli indított tánctanfolyamot most februárban,erre a tanfolyamra iratkoztam be.
Ezzel a csajjal ott találkoztam először és a tánctanár őrá bízott,hogy tanítson engem,mivel a csaj már régóta táncol.
A tanfolyamon kívül nem találkoztunk még egymással.
Ott a táncórán láttam a lányon,hogy tetszhetem neki,mivel ha beszéltem hozzá,akkor többször elpirult és elég sokat mosolygott,illetve sokszor hozzám ért és a pillantásából is észrevettem,hogy bejövök neki.
A tanfolyam miatt annyira nem is tudtunk egymással beszélgetni,utána ő még maradt tovább a tanfolyamon.
Sajnos nem is egyszerre végzünk,mert ő még tovább szokott maradni.
Heti egy alkalommal fogok erre a tánctanfolyamra járni,de nem akarom,hogy azt gondolja,hogy csak haverként tekintek rá,mert nem lépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!