Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés tölt el amikor a pasinak jó teste de rossz a feje?
21
Igen de ezzel azt sugallod burkoltan hogy a csampasak biztosan apolatlanok es mint olyan jogosan utasitjak vissza oket. Holott nem apolatlanok csak meg kell mindig magyarazni a visszautasitast mert olyan nehez kimondani hogy azert nem kell mert a genetika jol kicseszett vele. Inkabb erezze azt hogy o tehet mindenrol
"Nincs jogod ítélkezni felettem."
Bocsi, de van. Nem akadályozhatsz meg ebben senkit. Úgy ítéllek meg, ahogy akarlak.
"Fingod nincs miket tapasztaltam meg, miken mentem át. "
Nem is érdekel. És neked sincs arról, hogy én.
"Csak a magadfajta nőknek köszönhető, hogy sok pasi utálja a nőket."
Csak a hozzád hasonló sértett egójú csődtömegek utálnak, vagy azok, akiket visszautasítottam (és azok közül sem mind).
Másrészt pedig elég régóta nem igazán vagyok én mérvadó ebben a társkeresés témakörben, mert régóta stabil párkapcsolatban élek.
A csámpás fogak és a rohadás kapcsolatáról pedig annyit, hogy nem mindegy, mit értünk csámpás fogak alatt. Többféle probléma is létezik. Ha a harapásod áll rosszul, a fogaid pedig nem torlódnak, akkor nincs kapcsolat a rohadással, ellenben, ha össze vannak torlódva, az igenis köveli az esélyét, mivel sokkal nehezebb tisztítani. És bárkinek joga van visszautasítani emiatt, ha egy másik embernek fontos, hogy milyenek a fogai a társának, akkor semmire nem fogsz menni a hisztiddel és az igazságharcoskodásoddal.
26
Itelkezz de ezzel ismet csak az ostobasagodat bizonyitod hogy ennyi infobol vegkovetkezteteseket vonsz le valakirol, akarcsak a kulsejukbol.
Eszmeletlen egy ostoba, felszines noszemely lehetsz. Nem irigylem a parod de zsak a foltjat megkapja ezert jo esellyel kiegeszititek egymast az elsore itelesekben es a felszinessegben
Te beszélsz ítélkezésről? :D Közben te kezdtél el ribizni egyből egy válaszolót, és te kapsz rohamot attól, ha valaki nem jönne össze olyannal, akinak vagy a feje vagy a teste nem tetszik.
Attól lennék felszínes, mert nem jövök össze olyannal, akinek kifejezetten rossznak tartom a fejét (vagy a testét)?
Tényleg elég undorító egy természeted lehet.
28
Felreertheto volt amit irt. Csak cukkoltam egy kicsit :)
Egyebkent ja tul gyorsan itelsz es kulsore. Te is az a fajta vagy aki egy tarsasagban csak azokkal beszelget akiket helyesnek talal, meg ha a nem helyesek nem is akarnak felszedni te bizton gondolod hogy csak mert hozzad szolnak mar rogvest hatso szandekaim vannak? Na az ilyen tipikus hulye pitsakat ruhellem nagyon.
Nem ilyen vagyok, ezt te találod ki.
Én külsőtől függetlenül mindenkivel szívesen beszélgetek, aki értelmes és jó fej. Régen szívesen barátkoztam is, de akkor is párszor jött a gyűlölködés vagy sértődés, ha barátnak jó volt nekem egy srác, de többet nem szerettem volna tőle, mert nem vonzódtam hozzá. Akik nem ilyenek voltak, 1-2 kivételével mind eltűntek, amikor évek alatt felfogták, hogy nem fogom elhagyni a barátomat, és nem jövök össze velük. Szóval nem, nem csak azzal beszélgetek, akihez vonzódom fizikailag, de csakis olyannal jövök (jöttem) össze. Egyszer tettem kivételt életemben, de elég is volt, azóta zéró toleranciám van az olyanok felé, akik erőltetik rám magukat, mikor nem tetszenek nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!