Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, milyen érzés tölt el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen érzés tölt el amikor a pasinak jó teste de rossz a feje?

Figyelt kérdés
Összezavar titeket ez, vagy egyértelműen tudjátok, hogy akarjátok a pasit vagy sem?
2018. ápr. 29. 13:51
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

9

És ezt hány évesen mondod? Mert 30 után azért tudjuk, hogy a nőknek is benő a fejük lágya és már nem annyira felszínesek

2018. ápr. 29. 14:21
 12/37 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem tetszett volna a feje nem kezdtem volna vele. És ha nem tetszett a teste akkor sem kezdtem volna vele.

De te abból hogy jelen időben írtam rögtön azt szűrted le hogy csalom a férjem egy tökéletes félistennel te kis h.ülye :)

2018. ápr. 29. 14:23
 13/37 anonim válasza:
Első ránézésre nekem sem jött be annyira a barátom arca, de ahogy fokozatosan megismertem egyre jobban kezdett el tetszeni, szóval szerintem ha ápolt és nem hiányzik a fél fogsora, akkor a személyisége és a teste kompenzálni tudja ezt a hiányosságát.
2018. ápr. 29. 14:26
 14/37 A kérdező kommentje:

8

Mi van akkor ha fogai csámpásak, ám emellett rendszeres mossa és szép fehérek?

2018. ápr. 29. 14:28
 15/37 anonim ***** válasza:
81%

Nem nekem szól, de válaszolok: Ha kicsit csámpás, az nem zavar, de ha össze-vissza áll, akkor nekem az mér mélyen az igényeim alatt van. Főleg, hogy én magam hajlandó voltam rendbe tenni a fogaimat, évekig viseltem állandó fogszabályzót.

Amúgy undorítónak tűnik a személyiséged így első blikkre. Pont a te fajtád miatt tanultam meg azonnal és rideg módon visszautasítani embereket. Régebben finoman próbáltam, úgy, hogy ne bántsam meg az illetőt, de a hozzád hasonlóak nem értettek ebből. Több olyan is volt, aki győzködött, hogy csak kifogásokat keresek, hogy miért nem jövök vele össze, meg stb.

Menjetek a francba!

2018. ápr. 29. 14:33
 16/37 anonim ***** válasza:
83%

"Mi van akkor ha fogai csámpásak, ám emellett rendszeres mossa és szép fehérek?"

A nagyon rendezetlen fogakat sem tolerálom.Eddig akárhány "csámpás" fogakkal rendelkező férfihez volt szerencsém, ott bizony beköszöntött a rothadás folyamata is, ennek következményével, a bűzös szájszaggal.És ezen bizony nem segít a többszöri fogmosás.De! általában szó sem volt náluk a többszöri fogmosásról és a fogaik fehérségéről ( bár a picit sárgásabb árnyalat nem zavart soha)sem, nagyon igénytelenek voltak.

2018. ápr. 29. 14:43
 17/37 A kérdező kommentje:

15

Nincs jogod ítélkezni felettem. Fingod nincs miket tapasztaltam meg, miken mentem át.

Csak a magadfajta nőknek köszönhető, hogy sok pasi utálja a nőket.

2018. ápr. 29. 14:47
 18/37 A kérdező kommentje:

16

A rothadásnak és a csámpás fogaknak semmi közük nincs egymáshoz. Vagy azt, gondolod, hogy azért mert nincsenek egy vonalba azért automatikusan beáll a rothadás? Tehát ha egy vonalba vannak akkor az megvédi a fogakat? Miről beszélünk egyáltalán?

2018. ápr. 29. 14:49
 19/37 anonim ***** válasza:
89%

A testét nem igazán nézem, épp csak annyira, hogyha borzalmasan elhízott, az már nekem is eltűnik, de ha kicsit mackós alkat, vagy épp sovány, kicsit véznácska, az nem zavar, sőt tetszik.

Voltam már szerelmes mackós alkatú pasiba is, meg soványba. Egyértelműen az arcát nézem, meg azt, hogy jól lehessen vele beszélgetni, esetleg szimpatius a hangja is, meg a mosolya.

2018. ápr. 29. 14:51
 20/37 anonim ***** válasza:
#19 feltűnik*, elmaradt egy betű:D
2018. ápr. 29. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!