Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért van?
Nem biztos, h ez a jo kategória,de gondoltam, itt többen fognak válaszolni.A minap láttam egy gyönyörű lányt. Az ut tuloldalán állt a buszmegállóban.Egyszer-kétszer odapillantottam és feltünt, hogy folyamatosan engem néz.(tudom poénos, de megkérdeztem haverom h van-e rajtam vmi fura,de nem volt,tehát nem azért nézett) Nah igen, a problémám az,hogy egyszerűen nem mertem ránézni...ha mégis sikerült, akkor pár pillanat mulva elkaptam a tekintetem,zavarba jöttem, nem ment a szemezés. Több mint fél órát vártam én is és ő is a buszra,ezért ha lett volna merszem ránézni,akár le is szolithattam volna...megismerkedhettem volna vele stb..
Sajna ez már nem először fordult elő.
Nem birom tartani a szemkontaktust senkivel sem, de ilyen esetben ez a probléma még nagyobb. Alapvetően nincs baj az önbizalmammal, nem tartom magam egy adonisznak,de csunya sem vagyok. Volt már jopár kapcsolatom ugyhogy egyszerűen nem tudom mire vélni ezt. Van tippetek, hogyan küzdjem le ezt a fusztráciomat??
Én is ilyen vagyok, de azért szemezgetni még tudok, de látszik rajtam hogy ideges vagyok és én sem tudom túl sokáig tartani a szemkontaktust.Szerintem nézz a szemébe és összpontosíts hogy minél később nézz félre.Egy idő után már menni fog a dolog, csak sokszor próbáld.
L18
Próbálgatok gyakorolni, most azt találtam ki, hogy olyan helyre mentem (egy bevásárló központ folyosóján voltam) ahol tuti, hogy esélyem sem lenne odamenni hozzá,mert egy emelettel feljebb voltam a lefelé haladó mozgólépcsővel szemben! Be is jött, igy hosszabban tudtam ránézni az "áldozatokra" ugyhogy szerintem inkább ettől van a nagyobb para..mármint, hogy a leszolitás részével! Azért megvan még a fusztráltságom szemezés közben is, de remélem ez meg fog változni!
Kösz a válaszokat! Irhattok még!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!