Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik randiig várnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randiig várnátok a szexszel egy olyan emberrel,akit ismertek már egy éve,de most kezdtek el randizni?

Figyelt kérdés

Mondjuk 30 éves kor körül és komoly kapcsolatot szeretnétek az illetővel. Ismeritek egymást, jóban vagytok,de csak most terelődik romantikus útra a történet.

Ti ebben az esetben mennyit varnatok az intimitással?

ma 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Amikor azt érzem. De olyan 3. randi után
ma 12:03
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
1-2 hét.
ma 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk kb ugyan ez volt, korban és szituációban is. Hát mi nem gondoltuk túl, megvolt a kémia, és egyszerűen megtörtént egy este. A szex ne valami taktikai játszma legyen, irányítsanak az érzéseitek.
ma 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Ha kívánnám, akkor még az nap
ma 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem egy, hanem 3 éve ismerem, de félévente csak 1-2 mondatot váltottam vele.

Nyáron kezdtünk el többet beszélgetni, találkozni, mikor munka miatt közelebb költöztem hozzá (majdnem szomszédok is lettünk véletlenül, végül másik lakást vettem ki, mert 3 utcával arrébb találtam olcsóbbat).

Nem randi számtól függ nálam, mikor kerül sor az első akcióra, hanem mikor kezdek el érezni iránta valamit.

Nekem ez az érzés, ha randiszámokhoz mérjük kb. a 30. randinál. Azaz 4 hónap.

Mindketten 30-as korosztály vagyunk.

ma 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Amikor úgy érzem, bízok benne.
ma 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Amikor mindketten úgy érezzük, hogy a kapcsolatunk új, romantikus formájában megérett a testiségre is. Nincs időhöz kötve, nem tudok erre válaszolni.
ma 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Emberfüggő. Nekem kell 3-4 hét
ma 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire vagy "állat". Minél inkább állat kategóriában vagy, annál inkább azonnal letepered. Az EMBER képes várni és ki tudja várni a megfelelő alkalmat.

Én ez utóbbinak tartom magam...

ma 15:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!