Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randiig várnátok a szexszel egy olyan emberrel,akit ismertek már egy éve,de most kezdtek el randizni?
Mondjuk 30 éves kor körül és komoly kapcsolatot szeretnétek az illetővel. Ismeritek egymást, jóban vagytok,de csak most terelődik romantikus útra a történet.
Ti ebben az esetben mennyit varnatok az intimitással?
Nem egy, hanem 3 éve ismerem, de félévente csak 1-2 mondatot váltottam vele.
Nyáron kezdtünk el többet beszélgetni, találkozni, mikor munka miatt közelebb költöztem hozzá (majdnem szomszédok is lettünk véletlenül, végül másik lakást vettem ki, mert 3 utcával arrébb találtam olcsóbbat).
Nem randi számtól függ nálam, mikor kerül sor az első akcióra, hanem mikor kezdek el érezni iránta valamit.
Nekem ez az érzés, ha randiszámokhoz mérjük kb. a 30. randinál. Azaz 4 hónap.
Mindketten 30-as korosztály vagyunk.
Attól függ, mennyire vagy "állat". Minél inkább állat kategóriában vagy, annál inkább azonnal letepered. Az EMBER képes várni és ki tudja várni a megfelelő alkalmat.
Én ez utóbbinak tartom magam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!