Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdeményezzek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek egy rendörnél?

Figyelt kérdés

Van egy rendőr srác, akivel sokszor találkozunk. Mosolygunk egymásra meg minden, de kb ennyi. Nem hiszem, hogy udvariasságból mosolyog rám.

Vajon azért nem mer oda jönni, mert szolgálatban van?

Menjek én oda? Nem fogják kirúgni érte vagy szólni neki?

Vagy inkább hagyjam a fenébe?

2018. ápr. 25. 13:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csak kozolnem hogy a RENDOR is EMBER. ☺
2018. ápr. 25. 15:35
 12/15 A kérdező kommentje:

Igazából elég sokszor megyek át előtte a piros zebránál. :D

Tudom, hogy ember. :) De Jó lenne, ha inkább ő szólna előbb hozzám. :D

2018. ápr. 25. 15:38
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Megsimogathatom a... ööö, a gumibotod? Hogyhogy ilyen... kemény? És mindig kemény, vagy csak ha megsimogatom?

Elnézést biztos úr, nem érzem magam túl jól, a karjaiba venne? Kérem, védjen meg a (itt kitalálsz valamit, amitől félsz)!

Nekem nagyon bejön az egyenruhád. Egyszer felpróbálhatnám...? Kíváncsi vagyok, hogy mutat rajtam.

Neve? Rendfokozata?? Közvetlen felettesének neve???

Elnézést biztos úr, eltévedtem! Megmondaná, hol lakik?

---

Légy kreatív. Fog az menni.

2018. ápr. 25. 18:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Az utolsó nagyon tetszik. :D Lehet kipróbálom. :D

Köszi :D

2018. ápr. 26. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Kislany neked rendor fiu hahha inkabb egy bika komandos aki alad veri a szoges lecet xdd
2018. máj. 27. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!