Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy lány csak egy éjszakára kell nektek, akkor fordítotok arra energiát, hogy megkérdezzétek, hogy szereti, ha csókolna titeket, mert megtanuljátok, hogy boldog legyen?
Figyelt kérdés
(vagy csak párszor szexelni vele, tegyük fel, régen meg akarjátok fektetni).Hogy eleget tudjatok tenni az elvárásainak?
N 24
2018. ápr. 22. 18:08
1/4 A kérdező kommentje:
* elírtam, szóval, hogy nekem okozzon örömet. :)
2018. ápr. 22. 18:13
2/4 anonim válasza:
Attól függetlenül, ha csak egy alkalmas volt, mindig figyeltem arra is, hogy a nőnek jó legyen.
3/4 A kérdező kommentje:
1# értem... szóval, ha ezt kérdezi, nem jelenti azt, hogy vonzódáson kívül, komolyabban is elképzelné, akkor ebből nem lehet következtetni. (Nem tudom milyen, ez még senkivel nem feküdtem le úgy, hogy nem voltam kapcsolatban).
2018. ápr. 22. 18:21
4/4 anonim válasza:
Jól gondolod.
Nem jelenti azt.
De ha nem egy retardált isten barmát fogsz ki egy olyat aki csak húsnak néz, és egy darab puncinak, akkor ő is oda fog figyelni rád nem csak arra, hogy neki jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!