Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűnt ez? Idejétmúlt randizni? Idejétmúlt érezni?
Komolyan idejétmúlt dolog egy randi?
Bármilyen közös időtöltés ahol emberi tempóban közeledünk egymáshoz?
Nem vodkás szájízzel,hangzavarban 5 perc után egymás szájában torkig nyelvvel?
Az utóbbi 10 randim arról szólt,hogy a felénél láttam a lány arcán,hogy legszívesebben a lakásomra jönne miután megtudtuk egymás nevét meg nevettünk egyet valamin.a másik öt kicsit zárkózottabb és randi végére elcsattan egy finom csók,egész jó hangulatban tellik,izgalmas beszélgetések aztán max. Egy második alkalom,de kisidő múlva meghátrál.
Húz egy vonalat.Nem mer érezni,inkább kitalál valami programot(barátnőzik,gombát szed az erdőben vagy született egy nagyanyja akit meglátogat).
Mielőtt lerohantok látom ezt a mi oldalunkon is.Mikor egy haver meséli,hogy kifarol a dologból mert dilis a csaj(ami annyit tesz,hogy ragaszkodik,próbál az élete része lenni.
Tényleg kiment a divatból a párkapcsolat?
Nem a posztolgatós,kirakat kapcsolatra gondolok,hanem arra mikor fülig szerelmes vagy és egésznap arra vársz,hogy találkozz vele,meghallgasd,megérintsd,mrgnyugtasd vagy örülj vele.
Megoldani közösen problémákat,eljutni helyekre,meglepni egymást és persze szexelni úgy,hogy mindeneddel kívánod és úgy öleled közben,hogy összeolvadtok.
És mikor felkelsz másnap nem azon agyalsz,hogy lépj le,hanem hozzábújsz.
Azt mondják éld ki magad ennyi idősen (22f)
,de hiába fekszek le egy bomba nővel,ha tudom,hogy ez csak rőzselángnyi vonzalom,valami mindig hiányzik.
Gáz manapság érezni?
Vagy csak kényelmesebb az egyedüllét?
Legmélyen mindenki szerelemre vágyik,vagy én vagyok idealista és túl nagy vágyak ezek?
Soha nem éreztem meg így amiket te leírtál és nem is kell nekem
Nem hiányzik nekem az életemből
Nekem más dolgok sokkal fontosabbak mint egy kapcsolat vagy randi.
Sajnálom,hogy ez történt veletek.
Sokunknak sok hibája van és persze lehet mutogatni a mi táborunkra és a tiétekre is.
Lehet bűnbakot keresni,de talán ami fontosabb ennél az az egyenes beszéd.
Az őszinte egyenes beszéd.
Hányinger a játszma amit sokan csinálnak.
A férfi a macsót mutatja,megközelithetetlen,állandóan erős,mindig kemény,mint egy gránitkő,közben meg retteg és érzi,hogy ez álca.
A nő is így viselkedik.Feszes fenék,konditerem,műmosoly és báj.
Még véletlenül sincs hibája egyiknek sem:)
Aztán indul a játszma,igazi szkander,ki bírja a másikat lenyomni.és erősnek látsszani.
Aztán egyikük nyer,a másik meg padlón van,még nagyobb álarcot vesz föl.
Szép.
Tényleg ilyen fontos ez?
Tényleg mindig toppon kell lennünk?nem lehetünk olyanok a másik előtt amilyenek vagyunk?
Szerintem ez lenne az alapja.
A lényege meg az,hogy segítsük a másikat,örüljünk neki,ha boldog,támogassuk.
Ki ne vágyna erre?
Mennyivel jobb egy örömöt megosztani valakivel akit szeretsz?
Megsokszorozódik.
A kényelem meg szerintem a legédesebb méreg.
Ismétlem szerintem.
Nem állítom,hogy ez törvényszerű,de én rossz barátnak tartom.
Minden jó dolog ami eddig történt velem kényelmetlenség előzte meg.
Szerintem ez az ára a dolgoknak.
Elég mókás az egész, nekem volt egy nőm, akivel pár hónapot voltunk együtt, szüleinek is bemutatott, teljesen jól elvoltunk amíg ki nem derült, hogy nem járunk, csak barátok vagyunk extrákkal és nem én vagyok az egyetlen "partnere".
Most visszagondolva hülye voltam, hogy nem tisztáztam le előre mit akarok és már abban sem vagyok biztos hogyan álltam az egészhez a legelején, de eléggé megvolt az összhang és sok minőségi időt töltöttünk együtt.
Azóta eltelt néhány év, voltak randevúim is, de folyton kihátrálok, mert nagyon hasonló stílusú nők, vagy csak bemesélem magamnak, mindenesetre meg kellene emberelnem magam.
24/f
Instant minden mar ma. Instant siker,instant ferfi,instant no,instant szex ..de az igazi boldogsag meg sehol.
Hogy en mennyit gondolkodom ezen,hogy miert nincs manapsag az,mint amiket idosebbektol hallunk,hogy "meglattam,es ugy ereztem meg kell hogy szolitsam,hiszen ez az itt es most alkalom" .. manapsag meg mindenki a telefonjaba szerelmes.
Azon gondolkodtam, ha igy lanykent odamennek egy srachoz ,pl allomason ,mikor varjuk a vonatindulast ..egyszeruen nem venne eszre . Minden srac ul ,es intezi a hihetetlen fontos business ugyeit ugyebar a telefonjan. Szoval,nezhetek ki jol,lehet jo kisugarzasom is akar,annyira benne elnek,hogy nem veszik eszre.
Ez egy teoria,meg nem probaltam:D de csak mert nem vagyok kezdemenyezo tipus. De ez a telefon dolog nagyon irrital.
En is hasznalom ,persze ,az egyetemi dolgok azon futnak mar,igy kikerulni se lehet..de ez a non stop nyomkodas ..ez erthetetlen.
Nagyon sok ember nem is tudja,hogy a legegyszerubb dolgok tudjak a legnagyobb boldogsagot adni. A figyelmesseg , ez minden alapja, egy egyszeru dolog , megis ezt sok ember nem latja...
Kerdezo,szerintem a legjobb ,ha megorzod a hited es erre figyelsz.
En is ezt teszem. Tenyleg igaz ez hogy vagyunk kb 7 milliardan a Foldon, es biztosan van egy velunk azonos ertekrenddel biro szemely,aki lelkitars is vonzo is es a minden...
Sajnálom haver:(
Biztos rossz volt és persze ami egyszer megéget az sokáig sajog és bármikor közelebb megyünk a tűzhöz eszünkbe juttatja,hogy megégettük a kezünket,de ahogy az utolsó lány mondta: a hit az fontos.
Nagyon divat mostanság ez a pozitív gondolkodás.előadások,könyvek,meg tanfolyam.szerintem még egy év és a boltok tömve lesznek pozitív vajjal meg pozitív kenyerrel:D
De egy valami biztos :)
Hogy,ha tré dolgokon jár az agyunk tré érzéseink lesznek.
Ha folyton arra gondolunk,hogy meghátráljunk akkor mindig találunk majd valami okot arra.
Nehéz hinni a jóban,de miért ne?
Egy próbát megér..vagy mégegyet.
Aztán,ha megint padlót fogunk mégegyet.
Egyszerűbb elhinni,hogy minden szar és nem mi irányitunk,de annak savanyú lesz a leve.
Ja igen..ez a telefon jelenség.
Elég durva.
Kezdetben legyintettem mikor valaki erről beszélt,de ez mára tényleg jelenség.
Megszűnni látszik a spontenaitás és a személyes kapcsolatok.
Mekkora jó érzés mikor valakivel órákig beszélsz és néha egyet értesz vele néha vitáztok.
Néha csak hallgattok.:)
Aztán valamin könnyesre nevetitek magatokat.
A,beszélgetések teszik izgalmassá az életet.
Úgy látszik vagyunk páran akikben még maradt vágy az igazi dolgok iránt.
Remélem mindenkinek jut belőle idővel:)
Utolsó,de.
Valószinüleg ez is szerepet játszik.
Nem lehet csak a világ rossz.
Ha folyton ugyanazok a dolgok érnek minket akkor valami rossz szokást vagy gondolatot automatizáltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!