Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová tűnt ez? Idejétmúlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűnt ez? Idejétmúlt randizni? Idejétmúlt érezni?

Figyelt kérdés

Komolyan idejétmúlt dolog egy randi?

Bármilyen közös időtöltés ahol emberi tempóban közeledünk egymáshoz?

Nem vodkás szájízzel,hangzavarban 5 perc után egymás szájában torkig nyelvvel?

Az utóbbi 10 randim arról szólt,hogy a felénél láttam a lány arcán,hogy legszívesebben a lakásomra jönne miután megtudtuk egymás nevét meg nevettünk egyet valamin.a másik öt kicsit zárkózottabb és randi végére elcsattan egy finom csók,egész jó hangulatban tellik,izgalmas beszélgetések aztán max. Egy második alkalom,de kisidő múlva meghátrál.

Húz egy vonalat.Nem mer érezni,inkább kitalál valami programot(barátnőzik,gombát szed az erdőben vagy született egy nagyanyja akit meglátogat).

Mielőtt lerohantok látom ezt a mi oldalunkon is.Mikor egy haver meséli,hogy kifarol a dologból mert dilis a csaj(ami annyit tesz,hogy ragaszkodik,próbál az élete része lenni.

Tényleg kiment a divatból a párkapcsolat?

Nem a posztolgatós,kirakat kapcsolatra gondolok,hanem arra mikor fülig szerelmes vagy és egésznap arra vársz,hogy találkozz vele,meghallgasd,megérintsd,mrgnyugtasd vagy örülj vele.

Megoldani közösen problémákat,eljutni helyekre,meglepni egymást és persze szexelni úgy,hogy mindeneddel kívánod és úgy öleled közben,hogy összeolvadtok.

És mikor felkelsz másnap nem azon agyalsz,hogy lépj le,hanem hozzábújsz.

Azt mondják éld ki magad ennyi idősen (22f)

,de hiába fekszek le egy bomba nővel,ha tudom,hogy ez csak rőzselángnyi vonzalom,valami mindig hiányzik.

Gáz manapság érezni?

Vagy csak kényelmesebb az egyedüllét?

Legmélyen mindenki szerelemre vágyik,vagy én vagyok idealista és túl nagy vágyak ezek?

2018. ápr. 21. 18:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
35%

Nem értem a logikád. Attól, hogy veled és pár ismerősöddel nem akarnak járni, miért ment volna ki a divatból a szerelem vagy a párkapcsolat?

(A randi sem ment ki, ezt saját magad cáfoltad meg.)

2018. ápr. 21. 19:10
 12/34 A kérdező kommentje:

Ez szerintem jelenség.

Minden gyorsabb és közben mindenki kényelmesebb.

Minek álljak neki tortát sütni valakivel,ha minden utcasarkon van egy cukrészda amiben apró pénzért adnak habossütit.

Sarkallatos hasonlat,de arra akarok kilyukadni,hogy nagy átlagban óvják az emberek magukat minden fájdalomtól és inkább megalkudnak,beérik a kisebb dolgokkal,kis erőfeszités,kis fájdalom kis öröm.

Nem azt mondom,hogy mindenki,nagy átlagról beszélek.

2018. ápr. 21. 19:10
 13/34 A kérdező kommentje:

Nem csak néhány ismerősre gondolok.

Nagy átlagban az emberekről beszélek.

Gyorsan,kényelmesen,minden rizikó nélkül akarnak boldoggá válni.

2018. ápr. 21. 19:13
 14/34 anonim ***** válasza:
73%

Én u.ezt éle át, csak nőként. Már egyenesen megmondják a pasik, hogy ha X randi után nincs szex, akkor viszlát.

Mintha valami gyorskajáldában lennénk. Én idősebb vagyok nálad, így csak a 35-40+-os pasikról tudok nyilatkozni (szándékosan nem férfiakat írtam). Eltűnnek szó nélkül, meg nem tudnak udvarolni, és sajnos nem érzem, hogy értékeik lennének.

Számomra az a gond, hogy még ha annyira egy éjszakásra mennék, akkor sem tudnék hozzájuk vonzódni, mert azon kívül, hogy f@rkuk van, semmi mást nem tudnak nyújtani. Ez pedig nem igazán vonzó, sőt már inkább szánalmasba megy át. Nincs semmi tartásuk (igen, ez egy nő számára is lehet ugyanolyan fontos), és ezért elértéktelenednek számomra.

A másik fele pedig, akikkel lenyomok pár randit, és se a fizikai, sem a lelki köteléknek nem látom egy kis szikráját sem. Bókolok, és semmi, jelzem, hogy érdeklődöm, és semmi, stb. Erre közlik, hogy nekik ez lassan megy, meg nem tudnak bízni. Ok, én sem most akarok pár randi után férjhez menni, de egy bókba vagy egy szájrapusziba, a vonzalmunk kinyilvánításába nem halunk bele...

Annyira gáz ez az egész, hogy nem olyan rég pár randi után szerelmet vallott egy srác, és tök örültem neki, hát visszamondtam. Mire a srác fehér és vörös színekben kezdett pompázni, utána átváltott hűvösbe az elkövetkezendő néhány órára, és azóta le is tiltott mindenhonnan. 39 éves paliról van szó, nem egy 19 évesről.

2018. ápr. 21. 19:49
 15/34 anonim ***** válasza:
57%

Nagy átlagban az emberek kapcsolatot akarnak vagy kapcsolatban élnek.

Az oké, hogy gyorsabban akarnak dolgokat az emberek, de közel sem mindenki.

2018. ápr. 21. 19:51
 16/34 A kérdező kommentje:

Kár.

Talán lesz jobb is.

Sajnálom,hogy így jártatok.

Kívánom,hogy mindenki nevessen ezen a kérdésen idővel és találja meg a párját:)

Olyat amilyenre mindig is vágyott és legyen boldog.

2018. ápr. 21. 20:05
 17/34 anonim ***** válasza:
57%
Legyél nyugodt, nem gáz, csak a korosztályod többsége (meg a válaszokból ítélve, más korosztályokból is sokan) nem ezt keresi még.
2018. ápr. 21. 20:09
 18/34 anonim ***** válasza:
57%
Neked is ezt kívánom kérdező! :)
2018. ápr. 21. 20:09
 19/34 anonim ***** válasza:
59%

Istenem, mit meg nem adnék egy ilyenért.

Régóta álmodozom erről, de nem jön össze valamiért.

Volt egy srác, akivel egy hónapig randizgattam, nagyon meg volt a közös hang, úgy érzetem, nála is. Ott aludtam nála, de nem feküdtem le vele, mert nem éreztem, hogy ott tartanánk.

Aztán... hirtelen felszívódott, azt mondta, elfoglalt volt, egy hét után, mikor összefutottunk véletlenül. Nem hittem el, mert ez csak kifogás volt, azóta nem beszéltünk.

Kedveltem pedig nagyon, meg is viselt kissé.

Kicsit ki is ábrándultam a világból. Pedig annyira elhittem, hogy jó lehet. :/

21L

A srác 26, azt hittem, ő már érettebb, de úgy látszik, nem.

2018. ápr. 21. 21:05
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen,aki ragaszkodó,az nem normális,jól bele kell rúgni.Persze előtte felmenni a lakására,henteregni az ágyában,ellőni pár patront,meg zabálni a főztjéből.Végül is ezért nem volt nagy ár egy kávé meg egy mozijegy,meg az a pár hét türelmi idő.Utána lehet gyökérnek lenni.Csak mert csalódott az illető a női társadalomban.Nekem meg csömöröm van ettől az egész játéktól.Szép vagyok,csinos vagyok,kedves vagyok,aztán megyek a levesbe.Hányinger...
2018. ápr. 21. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!