Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem ódivatú, idejétmúlt a férjedet "uram"-nak nevezni mások előtt?
Figyelt kérdés
Rengeteg nővel dolgozom, és a 40es korosztály és attól felfelé a párját, férjét az urának nevezi. Szerintem ez irtó régimódi és nem egyenrangú az asszonyom kifejezéssel. Mert ő az ÚR!! Hűű...2017. dec. 31. 09:01
1/17 anonim válasza:
40+vagyok, de mióta az eszemet tudom, azt vallom, ura a rabszolgának van.
2/17 anonim válasza:
Nos, ha azt gondolom, hogy ódivatú, Újév napjától nem fogják uramozni a férjeiket? 🙄
3/17 A kérdező kommentje:
Hogy te mit gondolsz az nem változtat semmin. A kérdésre is tudsz válaszolni, vagy csak a témát akarod elterelni?
2017. dec. 31. 09:05
4/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy szoros kapcsolat lenne a megnevezés és a kapcsolat jellege között. Ki-ki azt a megnevezést használja, ami számára kényelmes, megszokott. Nekem az furcsa, amikor egy 40-es férfinak barátnője, az ugyanilyen idős nőnek meg pasija van, de a párom megnevezéssel sem vagyok igazán kibékülve, az óvodai sták jutnak róla eszembe, amikor mindenkinek kellett, hogy legyen párja.
5/17 anonim válasza:
Kérdező te hülye vagy? Te kérdezted a véleményünket az Uramozásról...én leírtam. Akkor most mi bajod van??😁
6/17 anonim válasza:
Nem is az, hogy ódivatú, de roppant lealacsonyító. Én nem szeretném, ha a feleségem így nevezne.
7/17 anonim válasza:
Baromsag, nem hallom ezt az uramozast 60+ sem. Hol elsz te?
Max. viccbol mondanak ilyent neha.
8/17 anonim válasza:
Ha még férjnél lennék, max szerepjáték közben, szobalány ruhában tudnám elképzelni, hogy a férjemet Uramnak szólítsam :-)
Persze hogy idejétmúlt, én még sosem hallottam a korosztályomban sem, max az anyám korosztályában, de ott is vicc volt.
N 40
9/17 A kérdező kommentje:
1-es 5-ös a válaszom nem neked szólt. Mielőtt hülyézel, leszűrhetted volna. De azért köszi :))) A többieknek is.
2017. dec. 31. 09:48
10/17 A kérdező kommentje:
7-es: vidéken élek délen. Itt mindenki szinte ezt a szót használja.
2017. dec. 31. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!