Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Vagy én vagyok az ódivatú?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 17 éves fiú vagyok

2 év múlva fogok végezni a gimivel és utána több mint valószínű hogy Pestre megyek továbbtanulni. Addig nem akarok ilyen tötyi lötyi kapcsolatot, hanem majd akkor egy igazit olyan tényleg jó együttlétest. :) Állítólag jól nézek ki. 175 centi magas. 68-70 kiló. Igaz hogy nem kigyúrt. Nem vagyok az a hűű de bátor típus, inkább félénk, de érzem valahogy hogy nagyon romantikus is tudnék lenni. :) Még szűz vagyok. Szerintetek, találok én majd az egyetemen/főiskolán hozzáillő lányt aki kb ugyanolyan beálítottságú mint én, de közben nem is akarok olyat akinek már az agyát is szétb*szták. Olyan igazi romantikus együttléteket szeretnék. összefog jönni?

2009. júl. 28. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:

ha pozitívan állsz hozzá akkro semi akadálya :)

először majd a "szétb*szott agyúakat" fogod észrevenni mert ők a eltűnőbbek, de majd találni fogsz olyat aki pont téged keres :) hidd el nekem :)

2009. júl. 28. 22:19
 2/10 A kérdező kommentje:
kösz a biztatást. :)
2009. júl. 28. 22:22
 3/10 anonim válasza:

ez tök szuper =)

szerintem igen, ha magamból, vagy egy-két barátnőmből indulok ki

sok sikert =)

18/L

2009. júl. 28. 22:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Persze, nekem is összejött a pártalálás, már a 2. félév közepén :) csak épp én lány vagyok :) És már 2 éve együtt vagyunk a barátommal :)

Amúgy jó volt egyetemen megtudni, hogy vannak normális emberek még a világon, azok után, amilyen osztálytársaim eddig voltak (1-2 kivétel van azért)

21/L

2009. júl. 28. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Sztem is találni fogsz :) !! Sok sikert :)!
2009. júl. 28. 22:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Aki keres az talál, aki mer álmodni annak valóra válnak az álmai.

Ezzel azt akarom mondani, hogyha Te tényleg olyan lányt akarsz találni, aki szeret téged és úgy tényleg minden jó vele, akkor el fog jonni az életedben, de nem biztos hogy akkor mikor várod...

Lehet 1 hét, 1 hónap, 1 év, 10 év múlva, csak légy kitartó és tényleg ne kezdj ki senkivel érdekbol/divatból, csak azért, hogy legyen valakid.

2009. júl. 28. 22:37
 7/10 anonim ***** válasza:

nagyon szorítok neked h összejöjjön amire vágysz.. de azért feltennék pár kínos kérdést..

most azért nemcsajozol mert pestre mész továbtanulni? és ha ott megismerkedsz egy lánnyal és fogalmad sem lesz hogyan csábítsd el mert nincs benne rutinod? "nem akarok ilyen tötyi lötyi kapcsolatot".. ez mind nagyon szép.. de jobb ha a pasi tapasztalt... ha tényleg nem akarsz kapcsolatot ok. de az ismerkedést gyakorold mindenkép, mert más az amikor az ember ugy meg egyetemre, hogy túlvan már egy tucat kapcsolaton, tudja mire figyeljen , és hogyan NE égesse meg magát.... lesznek majd ott laza srácok, akik elhappolják a neked tetsző lányokat, mert jobb a szövegük.. az hogy hogy nézel ki lényeges, de nem első... az hogy tudnál romantikus lenne pozitív, de ahoz szóba kell hogy álljon veled, és kell hogy meg akarjon ismerni...

még valami... (ez magánvélemény..) nemértem mit von le a lány értékéből ha már volt szexuláis kapcsolata. vagy most Te konkrétan a kis ribikre gondolsz? kiváncsi vagyok a véleményedre, ha akrod írj e-mailt.

minden jót

2009. júl. 28. 23:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen én azokra a ribikre gondoltam... kösz a véleményt. majd összejön ott valami. :)
2009. júl. 29. 08:26
 9/10 anonim ***** válasza:
és ha otthon vár a nagy ő?várjon addig míg kegyeskedsz lediplomázni?ugyan..ha valaki tetszik ..add tudtára..máskülönben a szép,és normális lányok valóban hamar elkelnek...már sokszor gyerekfejjel 15 16 évesen ...az anyatermészet nincs tekintettel sem végzettségre, sem iq szintre, ha jön az a lány aki tetszik...hát vedd fel msnre stb stb ..ismerd meg ...nem minden bombázó ,,szőke,, agyú, vagy ribanc.már megint az általánosítás ..ebben nagyok a magyarok...azt mondod jól nézel ki ..te se örülnél ha valami skalpvadásznak mondanának...aki még ráadásul bunkó is ,meg iq nuku..nahát elárulom ez a bunkó pasik találmánya...ha az enyém nem lettél akkor mindjárt k..va ,anorexiás ,növényagyú,plázapcica vagy...ezt sok szép lány megkapja ...igazságtalanul...
2009. júl. 30. 13:32
 10/10 A kérdező kommentje:
szia. én teljesen nem ilyen vagyok amilyennek most beálítottál.
2009. júl. 30. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!