Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg ennyire ciki? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ennyire ciki? Vagy csak én vagyok ódivatú?

Figyelt kérdés

Na szóval... 13 vagyok és az osztályunkban már jópár lány csókolózott. Én még nem. Nemtudom miért, de nem szeretnék 13 évesen csókolózni. Még nem jött el az idelye szerintem! DE majdnem minden nap ez a téma hoyg ki csókolózott és ki nem. Aki nem azt meg cikizik. 2 barátnőm is csak azért csókolózott hogy ne ők legyenek a "céltábla". Megtegyem én is? Megmondom őszintén hoyg eléggé kellemetlen mikor a hátam mögött kibeszélnek hogy mien egy lúzer csaj vagyok... De nemnagyon szeretnék még csókolózni... Szerinted is ciki? Én vagyok ódivatú? Mikor csókolóztál te először? Mien volt? Köszi a válaszodat! :)

Ui.: Ne nézzétek a helyesírást mivel nem magyar vagyok. Elég nehéz nyelv a tiétek... :P

2011. jún. 10. 20:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz, ne tedd. De azt ne magyarázd be magadnak hogy nem jött el az ideje.. Ha találsz rá valakit akivel jól esik akkor hajrá. 15 évesen az lesz a gagyi aki csak versenyből csókolózott
2011. jún. 10. 20:03
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne állj be a sorba. Ebbe a közösségbe nem szabad beilleszkedni, maradj kívülálló. Társadalmi nyomás hatására ne tégy meg semmit! Akkor csókolózz, és azzal, amikor, akivel neked jól esik, és kölcsönös a szeretet!

Kérdésekre a válasz: Nem ciki, de még ódivatú sem, csak értelmesebb a többinél. Én 12 évesen csókolóztam először, de nem társadalmi elvárásból, hanem érzelemből. (Talán érdekesen hangzik, de így van..) S nem bántam meg.

2011. jún. 10. 20:07
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass azokra, akik csúfolnak! Teljesen igazad abban, amit leírtál. És inkább az a lúzer, aki kirakatozásból jön össze egy fiúval, na az a csúforni és lenéznivaló. Várj, amíg eljön a szerelem, és ne aggódj, még nagyon fiatal vagy! 13 évesen még tényleg nincs itt az ideje, főleg, ha te is így gondolod! Fel a fejjel! Sokak szemében- az enyémben is- szimpatikus a szerelemhez való hozzáállásod! Majd az osztálytársaid jó féltékenyek lesznek, amikor pár év múlva te életed első -és lehet, hogy egyetlen- szerelmével leszel együtt őszinte érzelmekkel, ők meg majd az x. fiúval fognak járogatni, majomkodni. Aki olyan, olyan is marad!

Szóval ne aggódj, örülök, hogy így gondolkodsz!

Üdv

22/l (én is úgy gondolkodtam, mint te, és engem igazolt a sors, boldog vagyok életem első nagy szerelmével már 2,5 éve!)

2011. jún. 10. 20:17
 4/25 anonim ***** válasza:

Én 17 éves koromban csókolóztam először, és bár így 13 éves korom táján cikinek éreztem, a későbbiekben megbékéltem vele. Aztán meg jött a szerelem. :) Szóval én személy szerint nagy butaságnak tartom azt, hogy manapság ez már menőség kérdése. A csókolózás egy intim dolog, csak olyannal érdemes, akit tényleg szeretsz. Ne hagyd magad. :)

18/L

2011. jún. 10. 20:17
 5/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Jól esik hog ylegalább ti így gondoljátok.... :)
2011. jún. 10. 20:21
 6/25 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz azokkal, akik piszkálnak Téged emiatt! Attól, hogy nem csókolózol, még nem leszel rosszabb ember. Én sem csókolóztam még, néha ugyan nekem is megemlítik ezt, de egyszerűen nem foglalkozom más véleményével.

21/f

2011. jún. 10. 20:52
 7/25 anonim ***** válasza:
idén leszek 25, és még sosem csókolóztam. Hogy miért? Mert én nem jövök össze egy pasival, csak azért hogy legyen kivel smárni... (nem vagy bűnronda)
2011. jún. 10. 21:41
 8/25 anonim ***** válasza:
15 bocs elírtam
2011. jún. 10. 21:41
 9/25 MKs ***** válasza:

Ne már h az életed más élje!

mindent akkor és ugy csinálj amikor és akivel ahol akarod. ne foglalozz veluk. ha cikiznek mond azt h én legalábbb nem divatbol csókolózok majd hanem érzések alapján.

és h nem az a ciki h még nem csókolztál hanem h ok divatbol majmolásbol csinálták.

2011. jún. 10. 22:16
 10/25 anonim ***** válasza:

Én 8.-os koromban a ballagási buliban csókolóztam először. Visszahúzódó, ám de szerelemes és romantikus lány voltam. Még azzal a fiúval sem mertem járni akibe szerelmes voltam és ő is az volt belém és még meg is mondta. De én kicsi lánynak éreztem még ehhez magam. Ballagáson meg egy olyan idősebb fiú csókolt meg akit elötte kb 1 héttel ismertem meg és nagyon megtetszett. Udvarolgatott neked és mikor a bálon táncoltunk a zene a fények és minden, már csak azt vettem észre , hogy csókolózom egy fiúval. Nekem jó volt, mert spontán, váratlan és izgalmas volt. Szóval jön az a csók ha itt az ideje, ezzel a kis történettel csak ezt akartam mondani.

Sosem szerettem a sorba beállni. Igyekeztem mindig a többség ellen tenni és szembe állni vele, velük. Pedig mondom, visszahúzódó vagyok. De nem birka aki megy a többi birka után. Dohányozni is azért nem dohányzom, mert szinte mindenki dohányzik. Kávét sem iszom, mert majdnem mindenki kávézik. Furcsán vagyok összerakva, de én arra vagyok büszke, hogy nem drogozok, nem cigizek, nem csinálom azt amit elvileg "kellene" . Lépj túl rajtuk. Tudom nehéz, mert fiatal vagy és a te életedben most ezek a fontos dolgok, nehéz azt mondani , hogy ne akarj megfelelni nekik, de ez akkor is így van. Ez a te életed, amit egyszer élsz és ha valamit megteszel azt már nem tudod visszacsinálni. Te vagy aki meghozhatod a döntéseket, így legyél kemény csaj és te legyél arra büszke, hogy nem állsz be a sorba a mai "libák" közé. Nem fogod megbánni, hidd el.

Szép nyarat!

2011. jún. 10. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!