Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg ennyire ciki? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ennyire ciki? Vagy csak én vagyok ódivatú?

Figyelt kérdés

Na szóval... 13 vagyok és az osztályunkban már jópár lány csókolózott. Én még nem. Nemtudom miért, de nem szeretnék 13 évesen csókolózni. Még nem jött el az idelye szerintem! DE majdnem minden nap ez a téma hoyg ki csókolózott és ki nem. Aki nem azt meg cikizik. 2 barátnőm is csak azért csókolózott hogy ne ők legyenek a "céltábla". Megtegyem én is? Megmondom őszintén hoyg eléggé kellemetlen mikor a hátam mögött kibeszélnek hogy mien egy lúzer csaj vagyok... De nemnagyon szeretnék még csókolózni... Szerinted is ciki? Én vagyok ódivatú? Mikor csókolóztál te először? Mien volt? Köszi a válaszodat! :)

Ui.: Ne nézzétek a helyesírást mivel nem magyar vagyok. Elég nehéz nyelv a tiétek... :P

2011. jún. 10. 20:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz senki véleményével. Azt tedd, ami jól esik. Érezni fogod, hogy mikor jön el a pillanat, és azt is hogy kivel!
2011. jún. 11. 12:07
 12/25 anonim ***** válasza:
Én 17 évesen csókólóztam először és most is annyi vagyok, szóval 2 hete volt és olyannal aki tetszett és tökéletes volt. Szerintem ne csókolózz olyannal aki nem tetszik csak azért, hogy ne beszéljenek ki, az én szememben az ilyenek olcsó kis ribancok lesznek. Semmi közük hozzá, hogy te mkor csókolózol elősször, majd akkor ha jólesik, én tartottam és tartom magam ahhoz, hogy csak olyannal csókolózok aki tetszik nekem, bulikon ha részeg vagyok akkor is van annyi öntudatom, hogy megítéljem kivel akarok és kivel nem.
2011. jún. 11. 18:50
 13/25 anonim ***** válasza:
14 vagyok nem volt pasim, pedig jó lenne valaki, de erőltetni nem akarom, és olyannal sem járni avagy csókolózni aki nem tetszik nekem. és sz*rd le őket, azt hiszik h ettől lesznek nagymenők..
2011. jún. 12. 20:33
 14/25 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen csókolóztam először, a barátommal. Szerintem semmi szörnyűséges nem volt benne, de engem az se érdekelt, hogy mit szól hozzá a környezetem.20L
2011. jún. 12. 20:37
 15/25 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen csókolóztam először, bár az tény, hogy akkoriban az osztályból még max. 1-2 lánynak volt barátja, pedig nem volt ez olyan régen... Szerintem semmi ciki nincs abban, amit itt leírtál. Magad miatt éld úgy az életed, ahogy, ne más miatt:)
2011. jún. 12. 20:43
 16/25 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. Én is most idén. 15 évesen csókolóztam először. Pedig elég sok buliban voltam, ahol nyomultak rám, de inkább kihagytam. A mostani barátommal csókolóztam először és NAGYON JÓ volt :) Megérte rá várnom.Egyébként ezek a csajok akik az osztálytársaid 18évesen már nem fognak senkinek kelleni, ugyanis a fél városnak már 'megvoltak'. Szerintem ne tedd meg csak poénból mert igaz hogy csókolózni jó, de nem mindegy kivel !
2011. jún. 12. 20:59
 17/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne hallgass a többiekre, ne is foglalkozz velük. Lehet, hogy szerintük ez a menő, de a Te felfogásod a jó. Mindig a szívedre a hallgass, ne a tömegre. Majd úgyis érezni fogod, amikor eljön az ideje, és még van bőven időd:)

Hm, én is kilógtam sokáig a sorból. Személy szerint 20 éves koromban csókoloztam először, és 21 éves koromban lett először barátom. Mert nem a tömegre hallgattam...

2011. jún. 12. 21:11
 18/25 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy kilógtam, azt a társadalmi megítélés miatt írtam le. Nem nagyon érdekelt, ki mit mondott.
2011. jún. 12. 21:13
 19/25 anonim ***** válasza:
én 12 évesen csókolóztam először ami lehet, hogy korai de én nem tartottam annak.Ráadásul még mindig együtt vagyunk, és szeretjük egymást. 18/l
2011. jún. 12. 21:14
 20/25 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ilyen "földhöz ragadt", vagy minek nevezzem, de ez nem verseny, semmi nincs időhöz kötve.

Én is úgy éreztem akkor, hogy le vagyok maradva.

14 évesen csókolóztam először, osztálytársak már szinte mind túl voltak rajta. Mármint a csókon(!!!)

Viszont én 14 és fél évesen elvesztettem a szüzességem (kapcsolatban), Ők még egy év múlva is szinte mind szüzek voltak. Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, nincs jelentősége ezeknek a dolgoknak. Jön, amikor jön, nem kell siettetni.

2011. jún. 12. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!