Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg ennyire ciki? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ennyire ciki? Vagy csak én vagyok ódivatú?

Figyelt kérdés

Na szóval... 13 vagyok és az osztályunkban már jópár lány csókolózott. Én még nem. Nemtudom miért, de nem szeretnék 13 évesen csókolózni. Még nem jött el az idelye szerintem! DE majdnem minden nap ez a téma hoyg ki csókolózott és ki nem. Aki nem azt meg cikizik. 2 barátnőm is csak azért csókolózott hogy ne ők legyenek a "céltábla". Megtegyem én is? Megmondom őszintén hoyg eléggé kellemetlen mikor a hátam mögött kibeszélnek hogy mien egy lúzer csaj vagyok... De nemnagyon szeretnék még csókolózni... Szerinted is ciki? Én vagyok ódivatú? Mikor csókolóztál te először? Mien volt? Köszi a válaszodat! :)

Ui.: Ne nézzétek a helyesírást mivel nem magyar vagyok. Elég nehéz nyelv a tiétek... :P

2011. jún. 10. 20:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az én osztálytársaim is ilyenek voltak 13 évesen. Nem álltam be a sorba, mert nem éreztem úgy, hogy itt lenne az ideje a pasizásnak, nem is igazán érdekeltek a fiúk. Majd meglátod, hogy ez csak a 13 éveseknél ciki, 2-3 év múlva a sok lány osztálytársad között Te leszel a fiúknál a legkülönlegesebb ha most van tartásod. Mondd azt a tobbieknek, hogy te nem kavarsz akárkivel, csak majd olyannal aki nagyon tetszik, akkor is ha ez ciki. Es kopjanak le, ribik:))

Vegul 17 evesen csókolóztam először az első barátommal, ő tetszett először annyira, hogy kipróbáljam, nagyon szép volt. Örülök, hogy nem siettem el, mert így volt rendjén :)

Te is érezni fogod, hogy mikor jön el az ideje és kivel. A többieket szard le.

23/L

2011. jún. 12. 21:30
 22/25 anonim ***** válasza:
Hülyeség! Ha még úgy érzed nem jött el az ideje, akkor ne! Ha máskor is cikiznek akkor mond meg, hogy te, legalább nem csókolózol csak azért, mert nálatok ez a "divat". Én 14 vagyok és még én sem csókolóztam sőt a mi osztályunkban még csak egy lány csókolózott, de ő egy... hát finoman fogalmazva egy k...a. Szóval szerintem még várj vele, amíg nem jön el az ideje.
2011. jún. 12. 21:47
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod,akkor ne tedd, de attól hazudhatod azt nekik,hogy Te már csókolóztál! :)
2011. jún. 12. 22:13
 24/25 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem tiszta gáz azért csókolózni, mert azért tartanak menőnek. Tudom, hogy nagyon rossz, ha cikiznek, de az ilyen pisisekkel nem kell foglalkozni.
2011. jún. 12. 22:14
 25/25 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok, és még én sem csókolóztam, már volt hogy valaki nagyon tetszett, de érzelmeimet, nem mondtam meg, és nem kaptam így semmit viszonzásul............De nekem is ilyen az osztályom, és úgy gondolom, hülyeség lenne elvesztegetni azt, hogy én még senkivel nem csókolóztam, mert arra egész életemben emlékezni fogok, és te is! :DD
2011. aug. 27. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!