Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól vagy rosszul gondolom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól vagy rosszul gondolom?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy az első csókot a férfinak kell kezdeményezni, de én ezt illetlennek tartom. Egy csók, elég intim dolog. Ha két ember, egy nő és egy férfi egymásra talál, akkor szerintem ezt a gyengébbnek, a törékenyebb nőnek kell adni, mert ezzel kiszolgáltott lehet. Ugyanígy vélekedek a szexről is, szerintem ezt a nőnek kell kezdeni, mert a törékenység ott már hatványozottabb. Fontosnak tartom, hogy addigra a nő komfortosan érezze magát, biztonságban és úgy vélem ez csak akkor jöhet össze, ha a nő képes az intim dolgokban kezdeményezni végre.
2018. ápr. 21. 13:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Nálam eddig mindig a nők kezdeményezték a csókot és teljesen egyet is értek ezzel. Ugyan olyan mint a bemutatkozásnál a kéz fogás, ott is ha a nő nem nyújtja a kezét a férfi nem nyújtja, mert az nem illendő. Szóval ha egy kéz fogásnál ez az etikett, akkor a csóknál miért kéne fordítva lenni amikor sokkal intimebb dolog.
2018. ápr. 21. 13:44
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

Rosszul gondolod.

A legtöbb nő ahhoz is beszari, hogy írjon a férfinak aki már 367 éve tetszik neki mert fél a visszautasítástól, nemhogy csókot vagy szexet kezdeményezzen.

Ehhez képest olyan lazán mennek férfiak felé a "mit félsz..." szintű tanácsok, hogy mosolyogtatóak.

És még ugyanúgy ott van, hogy egy nőben valamilyen rejtéjes módon olyan hülyeségek fogalmazódnak meg, hogy ha megcsókol egy férfit akkor onnantól fogva már nem fogja érdekelni mert egy olcsó szajhának tekinti. Arról nem is beszélve, hogy a nők többsége azt szereti, ha a férfi kezdeményezi ezeket.

A kérdésed meg... hát elég nagy ökörség. Milyen törékenység, milyen komfortérzet, milyen gyengeség?

Hagyjuk már ezt a nők lelki állapotának folyamatos pátyolgatását. Senki nem halt még bele abba, hogy valaki randin megcsókolta. Ha pedig ez számára akkora sokkhatás, hogy utána évtizedekig remeteként vacogott a szoba sarkában akkor amúgy is pszichiátrai esetről beszélünk.

2018. ápr. 21. 13:47
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem jól gondolod.
2018. ápr. 21. 13:49
 4/12 anonim ***** válasza:
24%

Jaguar-Warrior

Szeretlek!!!

36/F

#nohomo

2018. ápr. 21. 13:52
 5/12 anonim ***** válasza:
9%
Női szemszögből megvizsgálva szerinted mihez kezdjen egy nő egy olyannal,aki még egy csókhoz se férfi?Ha nem tud férfi lenni akkor mire "használható" még,miért kéne hogy szóba álljanak vele a nők?
2018. ápr. 21. 13:52
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Női szemmel írom, hogy nekem a kérdező hozzáállása tetszik, nem vagyok ilyen "legyél férfi hozzá" csajszika.
2018. ápr. 21. 13:54
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Ha a férfi kezdeményez: fúj, csak azt akarja!

Ha a férfi nem kezdeményez: ez nem is férfi!

2018. ápr. 21. 14:00
 8/12 anonim ***** válasza:
96%
Mindig a nő kezdeményezi a csókot, igaz nem közvetlenül, egyszerűen csak jelét adja, hogy ő is vágyik rá. Ezt a férfi vagy észreveszi vagy nem. Nyilván vannak olyan fiúcskák, akik a semmiből csak lekapják a nőt, az elég gáz dolog. Egy férfi amúgy se tudja ráerőltetni a nőre, ha ő nem akar csókolózni, mivel egyszerűen csak elfordítja a fejét vagy elhúzódik, esetleg kimondja hogy necsináld.
2018. ápr. 21. 14:04
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
7: Tökéletes megfigyelés!
2018. ápr. 21. 14:14
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
Rosszul gondolod...a férfiak hódítanak, nem a nők. A hódítás a másik fél irányába szexuálisan is meg kell jelenjen, fizikai, érzelmi formában is. Azaz a testiségben. Ergo az csókoljon , aki hódít, az meg fogadja, akit hódítanak és benne van...
2018. ápr. 21. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!