Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez működne? Lenne olyan fiú, aki ebbe belemegy?
Figyelt kérdés
Nem akarok komoly kapcsolatot... viszont mégis hiányzik egy pasi. Volt egy olyan srác nemrég, akivel hónapokig találkozgattunk, mondjuk heti 1-2x összejöttünk, beszélgettünk, szórakoztunk, le is feküdtünk... szóval afféle testi-lelki kielégülést nyújtottunk egymásnak. De nem jártunk. Így bulizhattunk, flörtölgethettünk mással is, de több nem volt (szex mással nem volt). Jó volt, tetszett a dolog, csak pár hónap után vége lett, nem is ezt terveztük egyébként. Vajon lenne olyan srác, aki direkt ilyenbe belemenne? Nem lenne rossz vége ennek? Esetleg tapasztalatok?2010. jún. 12. 23:38
21/32 anonim 

válasza:

Ohh Vas megye, milyen távol vagy:'(
22/32 anonim 

válasza:

Ez tök reális szerintem, biztos lehet ilyet találni, elvégre mindenki vágyik a testi-lelki törődésre, még akkor is ha nincsenek mögötte komolyabb érzelmek. Teljesen jó dolog szerintem, mert nincsenek elvárásaitok a másik felé, ezért igazából csalódni sem tudtok.
23/32 anonim 

válasza:

veszélyes játék ez, mert ha az egyikőtök már érzelmeket kezd táplálni akkor annak annyi
24/32 A kérdező kommentje:
Én is épp ettől tartok. :S
2010. jún. 13. 13:46
25/32 anonim 

válasza:

sajnos télleg messze vagy.
Azért, ha beszélgetni lenne kedved akkor dobj meg egy MSN címmel, ha gondolod.
20/F
26/32 anonim válasza:
Vas megye?! Hmm......az még közel is van főleg ha megyeszékhelyi vagy...
rakhatnál fel egy iwiw-es profilt :-)
27/32 anonim 

válasza:

03:27-es vagyok. Én sem úgy gondoltam, hogy találkozunk megvan a szex, aztán bye. Meg van annak a módja, hogyan lehet még kiegészíteni. Én meg szoktam adni a módját. Mondjuk olyan randi, aminek mindenki tudja, hogy mi a vége :). De ettől még változatos, és megismered a másikat. Csak tudod hogy nem lehet belőle ennél több. Amiről te beszélsz, az ugyanez annyi kifogással, hogy nem lehet közben más nő. Csak pont az veszik el, ami a lényege lenne, a kötetlenség. Amiről te beszélsz, az más párkapcsolatokban akár meg is esik. Semmivel különb dolgot nem tettél a fiúval. Jártatok, csak nem mondtátok ki...
28/32 A kérdező kommentje:
Igen, de ez nem feltétlenül elvből van, hogy ne feküdjön le mással, hanem nekem utána nem lenne gusztusom vele... :S
2010. jún. 14. 14:24
29/32 A kérdező kommentje:
És egyébként még ebből sok minden hiányzik, ami a járáskor megvan. Pl a felvállalás: egy kapcsolatban ismerjük egymás barátait, családját...stb. Illetve sokan bulizni sem engedik ugyanúgy a párjukat, ahogy szeretnék vagy jó lenne.
2010. jún. 14. 14:26
30/32 anonim 

válasza:

Előző:
Megismerni egymás családját? Az sem az első pár hónapban dől el...Mikor 3 hónaposak voltunk, sem mutattam be otthon, ő sem engem, szóval ez nem hiszem hogy mérce lenne. A buli meg főleg. Más korosztály, más baráti társaság. Ki vagyok én, hogy megszabjam kivel mehet bulizni? Szerintem a "kapcsolatotok" a járás kategóriába sorolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!