Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez működne? Lenne olyan fiú, aki ebbe belemegy?

Ez szerintem a legideálisabb egy srácnak:D Nekem például pont ez kellene, egy csaj, aki nem féltékenykedik, aki leszarja, ha elfelejtek valami hülyeséget, akivel nem kell játszani a jujj párom baromságot, csak olyan, mint egy barát, akivel dugunk:) Ideal!
20/F

Nem olyan nehéz ilyen pasit találni. Én is évekig 1éjszakáztam, ami az én esetemben annyiban volt másabb annál amit te keresel h nem "állandó partnert" dugtam időnként kapcsolat nélkül, hanem mindig más csajt. Jó kis időszak volt, sok érdekes élménnyel, de asszem már nem kezdenék bele még1x. Viszont kár lett volna kihagyni is! :D
"életművész"

én benne lennék, bár utálom a discos p.csákat
22f

Üdv.
én is bennelennék ilyenben.

Hali!
Én most ezt az időszakomat élem, bár már 1 csajnál próbálkoztam hogy legyen ilyen kapcsolat közöttünk, de 1 éjszakánál nem jutottunk tovább, mert neki ennél több kellett. Szóval ugyan ott vagyok, ahol a part szakad. Én szívesen lennék ilyen kapcsolatban, mert az érzelmi kötődés nem az én műfajom. Ha gondolod írj privit.
21/F

Szia
Én is benne lennék, ilyen kapcsolatba :)
am merre laksz?
Jah és 17 éves fiú vagyok...

Esetleg lehetsz a szeretőm. Küldj képet.
Megtanítalak mindenre...
33/f
Vas megyei vagyok, 19 éves.
Néhányan szerintem kicsit félreértettek. Én nem csak dugásra keresek vkit, hanem úgy... ellenni is. Szóval majdnem olyanok lennénk, mint akik járnak, csak érzelmi kötődés és kötöttség nélkül. Ha pl elmegy buliba és ott kavar 1 vagy 2 csajjal, semmi gond. Csak le ne fektesse egyiket se, mert utána gusztusom nem lenne a sráchoz. :S De amúgy... elvárnám, hogy közben törődjön velem és megadja, amire vágyom. Persze ugyanezt fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!