Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működne ez a kapcsolat? Ha ő tapasztalatlan?
Még nem járunk, de nagyon tetszünk egymásnak és jövőhéten lesz a randi.Attól félek, hogy nem lesz semmi, mert még nem volt barátnője és félek, hogy nem mer lépni.Mondta, hogy már szeretne barátnőt.Kérdezte tőlem, hogy nem zavar-e, hogy ő tapasztalatlan, én mondtam, hogy nem zavar.Meg bezsélgettünk arról, hogy ő, hogy van a csókkal, hogy fél e és mondta, hogy nem és majd belejön.Szerintetek, ha a randin jól kijövünk akkor megfog csókolni, úgy, hogy neki ez lesz az első??Vagy azt várja, hogy én lépjek, mivel, hogy tudom, hogy még nem csókolózott??Mit csináljak??Én félek lépni!Sose kezdeményeztem még és nem nagyon szeretnék.
Ő 17/F én 15/L
Értelmes válaszokat szeretnék!!
Előre is köszönöm!!
értem:)köszönöm a válaszokat!
utolsó válaszoló:hát..ez a srác 17 éves..szval úgy gondolom, hogy ő már érett egy kapcsolathoz..ezt ő si mondta.majd meglátjuk mi lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!