Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek működne ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működne ez a kapcsolat? Ha ő tapasztalatlan?

Figyelt kérdés

Még nem járunk, de nagyon tetszünk egymásnak és jövőhéten lesz a randi.Attól félek, hogy nem lesz semmi, mert még nem volt barátnője és félek, hogy nem mer lépni.Mondta, hogy már szeretne barátnőt.Kérdezte tőlem, hogy nem zavar-e, hogy ő tapasztalatlan, én mondtam, hogy nem zavar.Meg bezsélgettünk arról, hogy ő, hogy van a csókkal, hogy fél e és mondta, hogy nem és majd belejön.Szerintetek, ha a randin jól kijövünk akkor megfog csókolni, úgy, hogy neki ez lesz az első??Vagy azt várja, hogy én lépjek, mivel, hogy tudom, hogy még nem csókolózott??Mit csináljak??Én félek lépni!Sose kezdeményeztem még és nem nagyon szeretnék.

Ő 17/F én 15/L

Értelmes válaszokat szeretnék!!

Előre is köszönöm!!

2010. aug. 14. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
persze, hogy működhet. előbb-utóbb úgyis meg fog csókolni, ha úgy érzi kész rá. de szerintem te is kezdeményezhetsz.
2010. aug. 14. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha úgyérzed, hogy kívánod, akkor smárold le. Aztán majd belejöttök. Elsőre biztos béna lesz ha még sose csinálta :)
2010. aug. 14. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha mindketten féltek. és nem mertek lépni, akkor mégis mit vársz?! Jön a Mikulás vagy valami kozmikus erő, és megcsinálja helyettetek?
2010. aug. 14. 17:55
 4/5 anonim válasza:
Én is összejöttem egy ugyanilyen pasival( hogy nem csókolózott még és nem járt senkivel) és majdnem két hónap kellett amig megcsókolt! Puszik,simogatások voltak de megcsókolni nem mert! Kb. úgy 4-5hónapot jártunk, de igazából nem volt így annyira jó, mert úgy éreztem nem volt elég érett ehhez( ez mondjuk azért is lehetett mert 13 évesek voltunk) nem gondolta olyan komolyan ezt a járás dolgot... nagyon szeretett volna velem járni és tényleg nagyon édes volt az elején, de lehet, hogy csak túl akart esni végre ezen az egészen! Azért próbáld meg, mert én sem bántam meg!:) 14/L
2010. aug. 14. 22:33
 5/5 A kérdező kommentje:

értem:)köszönöm a válaszokat!

utolsó válaszoló:hát..ez a srác 17 éves..szval úgy gondolom, hogy ő már érett egy kapcsolathoz..ezt ő si mondta.majd meglátjuk mi lesz:)

2010. aug. 14. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!