Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak a rendes lányok? =)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a rendes lányok? =)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kerestem mindenfelé rendes lányokat, akik nem csak a szexre hajtanak, de egyet sem találtam. Tényleg ilyen elszomorító a helyzet? Nem lehet az embernek normális kapcsolata fiatalon? Most is fölvett msn-re egy csaj innen az oldalról, hogy ő bizony ilyen, ő nem egy rißanc....aztán most derült ki hogy 15 évesen nem szűz, és mindenféle hülyeségeket csinál...

Hát nincsenek normális lányok? :D

2010. jún. 12. 14:15
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
ahamm, csak kishiján anyám lehetnél :D
2010. jún. 13. 15:08
 42/49 anonim ***** válasza:
nekem is nyugodtan írhatsz... bár én 13 vok
2010. jún. 13. 15:43
 43/49 anonim ***** válasza:

itt vok

58/F

2010. jún. 13. 18:12
 44/49 A kérdező kommentje:

utolsónak: kösz, de ez egy másik oldal...

amit te keresel: [link]

2010. jún. 13. 18:56
 45/49 A kérdező kommentje:
14:47 láttam mind az 5 évadot xD am nem sikerült találni még mindig...
2010. júl. 8. 20:01
 46/49 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzeted, barátom. Én is keresek egy lányt, akinek nem a pénzed, a péniszed mérete, és a kocsid érdekli. Felszedtem egy csajt, de a második randinál már le akarta venni az ingemet. Más lányokkal is ugyanez megy. De most megtaláltam Annát, aki egyszerűen csúcs; szolid, kedves, hűséges, figyelmes, vidám, őszinte, gyönyörű, művelt, humoros, kissé idétlen, és valamikor elég féltékeny, de mindenkinek vannak hibái. 15 éves korom óta próbáltam keresni a tökéletes lányt, de csak most találtam meg 19 évesen. Úgyhogy tényleg vannak még olyan édes csajok, mint régebben.
2010. júl. 16. 22:18
 47/49 A kérdező kommentje:
22:18 gratulálok! :)
2010. júl. 18. 18:25
 48/49 anonim ***** válasza:
szörnyű már ez a világ.:D de hiddel vannak még.:) 14/L
2010. nov. 6. 13:21
 49/49 anonim válasza:

Én is találtam egyszer, tudom nem kell általánosítani, de nehéz egy ilyen eset után:

Ha fiatalon találsz egy rendeset, akkor az egy idő után bekattan, ki akarja élni magát és hiába nagyon rendes lány, ez egy idő után felülkerekedik, Te meg ott maradsz, úgy hogy Te felül tudtál kerekedni az ösztöneiden sokáig. Kérdés: Megérte?!

Azt hiszem fiatalon éld ki magad, és hagy a lányokat is. Aztán ha benő a fejetek úgy 23-30 éves korotokra akkor találhatsz egy rendes lányt!

2012. dec. 6. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!