Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a rendes lányok? =)
Sziasztok!
Kerestem mindenfelé rendes lányokat, akik nem csak a szexre hajtanak, de egyet sem találtam. Tényleg ilyen elszomorító a helyzet? Nem lehet az embernek normális kapcsolata fiatalon? Most is fölvett msn-re egy csaj innen az oldalról, hogy ő bizony ilyen, ő nem egy rißanc....aztán most derült ki hogy 15 évesen nem szűz, és mindenféle hülyeségeket csinál...
Hát nincsenek normális lányok? :D
utolsónak: kösz, de ez egy másik oldal...
amit te keresel: [link]
Én is találtam egyszer, tudom nem kell általánosítani, de nehéz egy ilyen eset után:
Ha fiatalon találsz egy rendeset, akkor az egy idő után bekattan, ki akarja élni magát és hiába nagyon rendes lány, ez egy idő után felülkerekedik, Te meg ott maradsz, úgy hogy Te felül tudtál kerekedni az ösztöneiden sokáig. Kérdés: Megérte?!
Azt hiszem fiatalon éld ki magad, és hagy a lányokat is. Aztán ha benő a fejetek úgy 23-30 éves korotokra akkor találhatsz egy rendes lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!