Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak a rendes lányok? =)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a rendes lányok? =)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kerestem mindenfelé rendes lányokat, akik nem csak a szexre hajtanak, de egyet sem találtam. Tényleg ilyen elszomorító a helyzet? Nem lehet az embernek normális kapcsolata fiatalon? Most is fölvett msn-re egy csaj innen az oldalról, hogy ő bizony ilyen, ő nem egy rißanc....aztán most derült ki hogy 15 évesen nem szűz, és mindenféle hülyeségeket csinál...

Hát nincsenek normális lányok? :D

2010. jún. 12. 14:15
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
14:24-nek: 15 vagyok, írjál privit légyszi..... :)
2010. jún. 12. 14:25
 12/49 anonim ***** válasza:

(14:24 vagyok)

Írtam privit. ;)

2010. jún. 12. 14:31
 13/49 anonim ***** válasza:
46%

1.) gyik.hu nem társkereső. Ne itt.

2.) a szex nem részletkérdés. Persze, szűzként annak látod, aztán ha felszáll a rózsaszín köd, és kipróbálod, hogy milyen, már egyből nem részletkérdés lesz.

3.) a "rendes lány" nem egyenlő azzal, hogy nem ribanc. Beletartozik még az is, hogy őszinte legyen, ne nyafogjon, és legyen némi intelligenciája. Nekem plusz igényem még ezek mellé, hogy nézzen ki jól.

Na most, én 19 év alatt egy ilyennel sem találkoztam.

19F

14/49 anonim ***** válasza:
100%
A kolostorokban, kicsit pókhálósak de ott találsz normálisat... :)
 15/49 A kérdező kommentje:

14:31-nek: nem tudom mi bajod van, csak téged zavar hogy gyakszin ismerkedek...

mellesleg szerintem túl nagyok az elvárásaid .... :)

2010. jún. 12. 14:33
 16/49 A kérdező kommentje:
millió köszönet a normális válaszolóknak...;)
2010. jún. 12. 14:34
 17/49 anonim ***** válasza:

(14:24 vagyok)

Megkaptad az üzenetemet? :)

2010. jún. 12. 14:39
 18/49 anonim ***** válasza:

gyakszin??? Úristen. Látod, ezért nem jut neked "rendes" lány.

Mellesleg.. nézz így jártam anyátokkalt. Ha valaki neten ismerkedik, annak oka van

2010. jún. 12. 14:47
 19/49 anonim ***** válasza:

Attól függetlenül, hogy én is 15 évesen veszítettem el a szüzességemet, teljesen normális lánynak tartom magamat! :) Egy kapcsolatban a szex számomra sem részletkérdés, ugyanakkor nem elsődleges dolog! Ha egy sráccal lélekben összepasszolunk, az ágyban már úgy is összehozzuk amit kell, kevés az olyan eset, amikor tényleg nem illenek valakik ilyen téren össze! :)

Ha rendes lányt szeretnél, akkor ne a nagyszájú műp*cs*k között keresgélj, inkább egy életvidám, de "csendes" lányt pályázz meg, akiben a srácok nem csak a lyukat látják! :) Talán az ilyenek még nem érzik úgy, hogy ők csak erre jók, és ez így is van rendjén! :)

Teszem hozzá, mindenki azt gondolja magáról hogy ő a tökéletes, és ő ugyan nem egy hisztis p*csa, aztán meg megismerkedsz vele, és rájössz hogy mégis! :) Próbálj élőben ismerkedni, sokkal biztosabb hogy találkozol egy normális lánnyal, aki nem 300 km-re él! 20/L

2010. jún. 12. 15:07
 20/49 anonim ***** válasza:
58%
én is megkérdezem akkor csak fordítva...hol vannak a rendes normális palik????mindig csak mi lányok vagyunk a ribik a rosszak??és ti palik?akik igazán szeretnek titeket észre sem veszitek őket,csak játszotok velük,kerestek egy csajt,tök mindegy hogy néz ki csak meg lehessen dugni!?21L
2010. jún. 12. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!