Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a rendes lányok? =)
Sziasztok!
Kerestem mindenfelé rendes lányokat, akik nem csak a szexre hajtanak, de egyet sem találtam. Tényleg ilyen elszomorító a helyzet? Nem lehet az embernek normális kapcsolata fiatalon? Most is fölvett msn-re egy csaj innen az oldalról, hogy ő bizony ilyen, ő nem egy rißanc....aztán most derült ki hogy 15 évesen nem szűz, és mindenféle hülyeségeket csinál...
Hát nincsenek normális lányok? :D
Valahol ott ahol a rendes fiuk =)
Igencsak elbújva :D
Ha elhinnéd, mondanám, hogy ilyen vagyok, de másfél éve foglalt :)
14 :$ xd.
jólvanna fiatal vagyok.de elítélem azokat a hülyékeket akik.pfúh nemishinnéd 12évesen nem is szűz-.-
és megkérdi 11évesen h gáz ha még nem smárolt?? XD -.-
Én 15 éves vagyok és szűz. És aztmondják rendes is vagyok. :)
Te hány éves vagy? :)
15/L
Muhahahahaaa
Fanka is megmondta, az első kettő lány csak piszkolás, a többi száz maga a mocsok.
Komolyra fordítva, 500-ból egy olyan lány van, aki rendes, szép, és nincs még párja.
19F
"valahol ott ahol a rendes fiúk"
ezzel vitatkonék...itt vagyok mint rendes lány,de a rendes fiú vagy elbújt,vagy nemtom...pill benézek az ágy alá...nem nincs.
nah jó,de komolyan. Ne ott keresgéld őket ahol a ribancok tanyáznak,mert ott úgyse találod meg őket.Általában a csendesebbek a rendesek.
am 15F vagyok, írhattok még.... :)
utolsónak: engem sem érdekel annyira, szerintem részletkérdés a szex..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!