Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vagytok, rendes lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vagytok, rendes lányok?

Figyelt kérdés
Egy éve járok egyetemre, másik városba. Tök jó haverokkal lakni, tök jó a szabadság, és az egyetem is. Rengeteg barátom van, de valami hiányzik: egy rendes barátnő, akivel szeretjük egymást. Egy év alatt jópár lányt ismertem meg, közülük 3 normális. Az egyiknek évek óta barátja van, és komoly. A másik ugyanez + együtt laknak két éve. A harmadiknak szintén évek óta van barátja, nem laknak együtt, de eljegyezték egymást. Mindhárman 25 körüliek, tehát úgy 3 évvel idősebbek nálam. A harmadik, akinek vőlegénye van, nagyon tetszik. Gyakran átjön tanítani matekot, mivel ez amolyan munka neki egyetem mellett, így jó jegyeim vannak. Ezen kívül néha elmegyünk kajálni, de a barátságon kívül nem nagyon van semmi. Nem értem hogy a 18-22 közötti lányok között miért nincsenek értelmesek, és az idősebbek között is ennyire ritkák. A legtöbb lányt vagy a pénz érdekli, vagy nagyképű, vagy leszbikus, vagy olyan mint egy kva. Az okos, szép, nőies, szoknyában járó normáis lányok hová tűntek? Akiket el lehet képzelni anyaként, akiben meg lehet bízni, akivel lehet beszélgetni tudományról is, és nem csak arról ki kit dgott meg. Utálom a XXI. századot, régen azt mesélik normális lányok voltak, el lehetett őket hívni randizni, és nem csak annak, aki kő gazdag volt és buz1s4n viselkedett. Mert ma már az sem divat, ha egy férfi férfias. Egy férfi manapság általában buz1s, lásd milyen undorító sz@r alakok vannak a tv-ben. Kár hogy 1990-ben születtem :-(
2011. júl. 15. 22:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én rendes voltam, szerettem volna valakit, akivel megoszthatom az érzéseimet és akivel én is törődhetek, de csak szexre kellettem volna. Jó, nem szeretem a szoknyát, és lehet, hogy zseni sem vagyok, de vannak érzéseim, és törődöm másokéval.
2011. júl. 15. 22:27
 2/22 anonim ***** válasza:
"szoknyában járó normáis lányok" Ennyire fontos, hogy szoknyában járjon? ha igen akkor gáz...
2011. júl. 15. 22:27
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj,kedves barátom,hogy ti csak odáig láttok,hogy szép,meg szoknyában jár.

Szép és okos nem mindig jár kéz a kézben.

Aki kevésbé szép,de okos,kedves,szerény azt észre sem veszitek.

2011. júl. 15. 22:34
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Én rendes voltam, de sajnos minden fiúnak csak arra kellettem, így hát fordítottam a kockán ..:D
2011. júl. 15. 22:35
 5/22 anonim válasza:
100%

"szoknyában járó normáis lányok" Ennyire fontos, hogy szoknyában járjon? ha igen akkor gáz...

szerintem itt olyan lányokra gondolt a kérdező, akik még hagyományörzők vagy egyszerűen nem a legújabb divat szerint öltözködnek (értem én, hogy fontos a pénz/divat/smink/kocsi,stb, na de nem lehet fontosabb az emberi kapcsolatoknál! akárhogy is nézzük, az anyagiakat nem helyezhetjük előtérbe, mert az egyszerűen kiszorítja az életedből azokat a dolgokat, amik valójában fontosak!

amúgy meg ne keseredj el kedves kérdező, próbálj pozitívabb lenni! hidd el, én emiatt komoly depresszióba estem, ugyanis velem is ez volt(van)

én 19 éves múltam, mégsem volt barátom. lett volna "jelentkező", de muszáj, hogy legyen az embernek ebben a világban erkölcsi tartása, értékrendje.

sokszor szomorkodom, de anyukám is mindig mondja, hogy reménykedjek, legyen hitem és ne zuhanjak magamba!

csak lesz valakim majd, aki tényleg szeretni fog, nem csak kihasználni! te se add fel! rengeteg ember él a földön, miért pont te ne találnád meg az igazit?

amúgy teljesen egyetértek azzal, hogy ez a világ teljesen más lett. szégyen, nem szégyen: már jó ideje nem járkálok egyedül sehová! borzalmas...:(

2011. júl. 15. 22:41
 6/22 A kérdező kommentje:

Nem, nem ennyire fontos hogy szoknyában járjon. Ezzel csak azt akartam illusztrálni, hogy egy nő nem attól nőies, hogy hatalmas műanyag mellei vannak és alig van rajta ruha. Az erotika például pont arról szól, hogy eltakarsz mindent, és csak sejtetsz dolgokat, de nem mutatsz meg semmit, ez így sokkal hatásosabb mintha mindent megmutatna a csaj.

A szépség pedig nem egy annyira egyszerű dolog. Az én esetemben például, ha egy lány nagyon szép, gyönyörű arca van meg minden, de ahogy elkezdünk beszélgetni, nem szimpatikus, akkor már egyáltalán nem is tetszik. Ha pedig iszonyatosan átlagos kinézete van, nem csúnya és nem is szép, hanem olyan "unalmas középszerű", de beszélgetés közben kiderül, hogy értelmes okos lány, és nagyon szimpatikus, akkor jöhetnek akármilyen nagymellű falatnyi ruhás lányok, ő sokkal jobban fog érdekelni.

Azt veszem észre, hogy a társadalom súlyos mértékben kezd elhülyülni, és minden, beleértve az embereket és a boltban kapható dolgokat is, egyre pocsékabb minőségű lesz. Ez így nagyon nem jó.

Beszélgettem idősebbekkel, és régen, mondjuk 1979-ben ha odamentél egy lányhoz, és kedves voltál vele, akkor beszélgethettél vele, táncolhattál vele, sétállhattál vele. Később megbeszéltétek hogy találkoztok, és pár randi után meg lehetett csókolni. És ez ilyen lazán ment, bárkinek összejött.

Ma ha van egy Mercedes AMG-d vagy egy BMW M3-ad, és úgy mész oda a csajhoz, hogy kellően bunkó vagy, akkor talán lesz0p a bokor mögött. Ha ezután még meg is téped, akkor lehet szó még aznap este egyébről is, persze csak ha 19 évesen van saját lakásod. Ez az átlag, ez a 97%. Ezen kívül meg vannak nyomi lányok akik nem ilyenek, de az meg a másik véglet. A kettő között meg nincs semmi.

Azért ismerkedtem és barátkoztam össze 3 nagyon rendes lánnyal, mert az ország tudományos központjában éltek már egy éve, mert minden rendezvényen ott vagyok, sok barátom van. Továbbá ezek a lányok idősebbek nálam, és nincsenek is túl sokan. Ebből pedig arra következtetek, hogy kezdenek kikopni, hiszen az idősebbek közt is csak elenyésző számban vannak jelen a normális lányok.

Egyébként 16 éves és 41 éves barátaim is írtak már olyan e-mail-t, hogy hová tűntek a mai világból a rendes lányok, és miért nem létezik ma olyan, hogy szerelem. Nem egyedül én tapasztalom ezt a jelenséget.

Próbálj meg odamenni egy diszkóban egy lányhoz. Vagy azt mondja hogy bocsi leszbikus vagyok, vagy ellök magától hogy húzz a francba, vagy meghívatja magát, mert a hely fizeti, hogy mutogassa magát (ezekből lesznek később a qvák, olvastam róluk). Ha meghívod, akkor ugyanúgy otthagy, hacsak nincs nálad sok sok pénz.

Az internet megint csak egy személytelen sz@r, de ott is általában olyan válaszokat lehet kapni, hogy "jó akkor beveszünk a barátommal harmadiknak" és küldi a meztelen fotóit. Ez micsoda? Őt mutassam be anyámnak?

Ezen kívül ahol még lehet ismerkedni lányokkal, ott is leginkább olyanok vannak, akik iszonyúan el vannak szállva a tökéletes testüktől, és nem állnak szóba csak úgy akárkivel, kivéve persze ha gazdag vagy (vagy lány mert őket szereti).

Elb@sz0tt egy kor ez. Ha még találok is egy 2-3 évvel idősebb rendes lányt, és enyém lesz az utolsó rendes lányok egyike, mi lesz a későbbi generációkkal? Idősebb haverom meg azért volt kiakadva, hogy a tizenpár éves lányának pár év múlva vajon milyen barátai lesznek...

Régen egy férfi öltönyt hordott és bajusza / szakálla volt. Ma gyantáztatja a lábát. Ez sem jobb annál, mint amilyen változást a nőkkel kapcsolatban megemlítettem. Tehát nem a nőkkel van bajom, hanem úgy általában azzal, ahová süllyedünk.

2011. júl. 15. 22:49
 7/22 A kérdező kommentje:

Kedves legutóbbi hozzászóló! Ha gondolod, e-mail-ben beszélgethetnénk.

2011. júl. 15. 22:51
 8/22 anonim válasza:

igen!

több ilyen gondolkodású fiatal kéne és nem tartanánk itt:(

2011. júl. 15. 22:53
 9/22 anonim válasza:
rendben:)
2011. júl. 15. 22:54
 10/22 anonim ***** válasza:

Hogy hol?

Általában az egyetemen gubbasztok és pont ugyanezen gondolkodom.

Ha kimegyek a sétálóutcába,akkor nem tudom,hogy irigy legyek vagy sírjak vagy röhögjek,ha én is olyan lennék,mint a szépre csinált üres tekintetű hosszú lábúak,most nem lennék egyedül......

Na és az ilyen férfiak hol vannak?

2011. júl. 15. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!