Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok, rendes lányok?
Figyelt kérdés
Egy éve járok egyetemre, másik városba. Tök jó haverokkal lakni, tök jó a szabadság, és az egyetem is. Rengeteg barátom van, de valami hiányzik: egy rendes barátnő, akivel szeretjük egymást. Egy év alatt jópár lányt ismertem meg, közülük 3 normális. Az egyiknek évek óta barátja van, és komoly. A másik ugyanez + együtt laknak két éve. A harmadiknak szintén évek óta van barátja, nem laknak együtt, de eljegyezték egymást. Mindhárman 25 körüliek, tehát úgy 3 évvel idősebbek nálam. A harmadik, akinek vőlegénye van, nagyon tetszik. Gyakran átjön tanítani matekot, mivel ez amolyan munka neki egyetem mellett, így jó jegyeim vannak. Ezen kívül néha elmegyünk kajálni, de a barátságon kívül nem nagyon van semmi. Nem értem hogy a 18-22 közötti lányok között miért nincsenek értelmesek, és az idősebbek között is ennyire ritkák. A legtöbb lányt vagy a pénz érdekli, vagy nagyképű, vagy leszbikus, vagy olyan mint egy kva. Az okos, szép, nőies, szoknyában járó normáis lányok hová tűntek? Akiket el lehet képzelni anyaként, akiben meg lehet bízni, akivel lehet beszélgetni tudományról is, és nem csak arról ki kit dgott meg. Utálom a XXI. századot, régen azt mesélik normális lányok voltak, el lehetett őket hívni randizni, és nem csak annak, aki kő gazdag volt és buz1s4n viselkedett. Mert ma már az sem divat, ha egy férfi férfias. Egy férfi manapság általában buz1s, lásd milyen undorító sz@r alakok vannak a tv-ben. Kár hogy 1990-ben születtem :-(2011. júl. 15. 22:23
21/22 jekyll-fan válasza:
nekem még sosem volt Tökéletes Kinézetű Pasim - és nem is akarom, hogy legyen, mert mindig attól félnék, hogy elveszítem, mert talál nálam jobbat
az első kifejezetten ronda volt, de mivel szerettem, ezért az én szememben megszépült
a második eléggé kapafogú, de az én szememben ő is megszépült
és a legutóbbi, a harmadik sem volt Tökéletes, de az én szememben ő volt a Tökéletes Pasi, és még így 1hónappal később is így gondolom, hogy egyetlen aprócska dolgot leszámítva Tökéletes
22/22 anonim válasza:
XXI. századot és is utálom.Hová fajult a világ??!! a pasikat könnyen meg lehet kapni mert 99%-a könnyűvérű és dug mindenkivel össze vissza.....régen voltak normálisak is aki nem adja magát oda olyan könnyen a nőknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!