Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vagytok, rendes lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vagytok, rendes lányok?

Figyelt kérdés
Egy éve járok egyetemre, másik városba. Tök jó haverokkal lakni, tök jó a szabadság, és az egyetem is. Rengeteg barátom van, de valami hiányzik: egy rendes barátnő, akivel szeretjük egymást. Egy év alatt jópár lányt ismertem meg, közülük 3 normális. Az egyiknek évek óta barátja van, és komoly. A másik ugyanez + együtt laknak két éve. A harmadiknak szintén évek óta van barátja, nem laknak együtt, de eljegyezték egymást. Mindhárman 25 körüliek, tehát úgy 3 évvel idősebbek nálam. A harmadik, akinek vőlegénye van, nagyon tetszik. Gyakran átjön tanítani matekot, mivel ez amolyan munka neki egyetem mellett, így jó jegyeim vannak. Ezen kívül néha elmegyünk kajálni, de a barátságon kívül nem nagyon van semmi. Nem értem hogy a 18-22 közötti lányok között miért nincsenek értelmesek, és az idősebbek között is ennyire ritkák. A legtöbb lányt vagy a pénz érdekli, vagy nagyképű, vagy leszbikus, vagy olyan mint egy kva. Az okos, szép, nőies, szoknyában járó normáis lányok hová tűntek? Akiket el lehet képzelni anyaként, akiben meg lehet bízni, akivel lehet beszélgetni tudományról is, és nem csak arról ki kit dgott meg. Utálom a XXI. századot, régen azt mesélik normális lányok voltak, el lehetett őket hívni randizni, és nem csak annak, aki kő gazdag volt és buz1s4n viselkedett. Mert ma már az sem divat, ha egy férfi férfias. Egy férfi manapság általában buz1s, lásd milyen undorító sz@r alakok vannak a tv-ben. Kár hogy 1990-ben születtem :-(
2011. júl. 15. 22:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti hozzászólónak: írtam privát levelet :-)

Utolsó hozzászólónak: például a BME-n kapásból fel tudnék sorolni vagy 20 gépész, informatikus, mechatronikai mérnök srácot, akik magasak, izmosak, jóképűek, okosak, kedvesek, és soha nem jönnek össze egy csajjal sem, pedig mindig minden buliban ott vannak, és eljárnak a különböző Audi-s, meg egyéb cégek által rendezett bemutatókra is.

2011. júl. 15. 23:02
 12/22 anonim ***** válasza:

magasak, izmosak, jóképűek, okosak, kedvesek, és soha nem jönnek össze egy csajjal sem, pedig mindig minden buliban ott vannak, és eljárnak a különböző Audi-s, meg egyéb cégek által rendezett bemutatókra is.

Na,én meg pl. sosem mennék ilyen helyre.

Audi-s Hostess lányok között nem találnak értelmeset....mily meglepő.

Buliban ismerkedni se sok értelme van szerintem.

2011. júl. 15. 23:08
 13/22 A kérdező kommentje:
Na várjunk csak, nem hostess lányokra gondoltam :D Az egy másik kategória. Bármily meglepő, műegyetemen is vannak lányok, még gépész lányok is léteznek, igaz nincsenek nagyon sokan. Szóval csak azt akartam mondani, hogy bulikba is járnak, és olyan helyekre is, ami nem diszkó de lehet ismerkedni. És ebben igazat adok: a diszkó nem arra való hogy atomfizikus csajokkal beszélgessen az ember, ezt már én is tapasztaltam. (én nem vagyok fizikus)
2011. júl. 15. 23:11
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem minden hostess lány buta.. Engem egy barátunk szervezett be erre a munkára, mert sajnos csak ez volt..:( Ne nézzetek le minden hostesst, mert én pl. orvosira is jelentkeztem és nem ok nélkül, és sok velem dolgozó ismerősöm mérnök és informatikus (bár ő egészségügyi diplomával). Sajnos tényleg megváltozott ez a világ..:( De vannak rendes lányok, csak keresni kell.
2011. júl. 15. 23:24
 15/22 anonim ***** válasza:

Vannak még normális lányok csak lehet hogy rossz helyen keresed!Én már több mint 4 éve vagyok együtt a barátommal és csak 19 éves leszek!Most volt az eljegyzésünk is!Igaz szeretek szépen öltözködni de ez is csak kedvtől függ nálam... :)Nem vagyok h@lye de nem is vagyok az a nagyon okos...De azt bevallom hogy én se ismerek személy szerint olyan lányt aki megfelelne a Te elvárásaidnak,mert legtöbbnek csak a buli számít,minden héten másik pasi és még sorolhatnám de szerintem felesleges!Manapság már többet hallom azt hogy a lányoknak van minden héten más pasijuk és nem a fiúknak...

Sajnos ez van ez ellen nem lehet mit tenni!

Legyél kitartó hidd el egyszer Te is találsz valakit aki számodra többet fog jelenteni mint a saját életed!:)

2011. júl. 15. 23:54
 16/22 jekyll-fan ***** válasza:

vannak még normális lányok, csak lassan azért fognak teljesen elveszni, mert nincs rájuk "kereslet", én pl azt veszem észre, hogy a k*rváknak mindig van pasijuk, de a normálisoknak majdhogynem esélytelen, nem véletlenül vagyok én is egyedül, mert nem fogok beállni a k*rvák sorába csak emiatt, hogy ne legyek egyedül...

15/L

2011. júl. 16. 00:12
 17/22 A kérdező kommentje:

Még az is lehet, hogy nincsenek kevesen a rendes lányok, csak éppen a "kvák" annyira nagyszájúak, hogy aki lány, és normális, az vagy úgy tesz, mintha ő is idióta lenne, vagy megpróbál eltűnni, mintha nem is létezne. Most valahogy úgy veszem észre egész sokan írtak ide, tehát ez nem jelentheti azt hogy eltűntek a normális csajok.

Mi a barátaimmal az egyetemen pont fordítva gondoljuk, hogy rendes srácok vannak, de mivel a lányoknak csak a gazdag és bunkó fiúk kellenek, igazából mindegy is hogy létezünk-e vagy sem. És hát bármennyire nem vagyunk bunkók, nincs hatalmas kocsink, meg ilyesmi, néha eljárunk bulizni. Ez valami olyasmi folyamat lehet, hogy egy normális lány azt hiszi, csak nem normális lányok ill. fiúk vannak, ezért ha akar magának egy barátot, akkor k.urv4ként viselkedik, és ugyanígy mi is. Ez kb. olyan mint amikor valaki azért fullad meg, mert kapálózik - ha semmit sem csinálna ami a szokásostól eltérő, akkor minden egycsapásra megoldódna. Tehát nem feltételezésekre alapozva kell a saját egyéniségünktől eltérően viselkedni, hanem úgy kell viselkedni ahogy a szüleinktől tanult értékrend alapján azt helyesnek gondoljuk. És ha mindenki így tenne, lehet, hogy kiderülne, az almának sokkal kisebb része rohadt, és vannak még pl. olyan lányok, akikkel lehet sétálgatni egy folyóparton, meg fagyizni, anélkül hogy lenne autóm.

2011. júl. 16. 04:20
 18/22 anonim ***** válasza:
Mindnek van már egy jóképű pasija. Hiába vagy rendes és keresel rendes lányt, lányok közül még a rendeseknek is csak a külső számít.
2011. júl. 16. 07:59
 19/22 anonim válasza:

Mindnek van már egy jóképű pasija. Hiába vagy rendes és keresel rendes lányt, lányok közül még a rendeseknek is csak a külső számít.

Hát én nem lennék boldog egy olyan fiú mellett, aki külsőre tökéletes, mert:

-mi van ha emellett buta? kivel fogok egy jót beszélgetni? kiállításra járni? (-->ez most csak egy példa volt, mert nekem pl. ez fontos:D)

-vagy ha okos is, akkor el van szállva magától, és ebből az következik, hogy csakis ő lesz a fontos a kapcsolatban

-és az is furán venné ki magát ha egy átlagos (mondom egy átlagos) lány járna egy nagyon jóképű fiúval, ugyanis, hogy érezhet az a lány? állandó kisebbségi komplexussal küzdene:/

nekem már volt ilyen barátnőm, aki emiatt étkezési zavarokkal küzdött...

2011. júl. 16. 09:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Azt nem mondtam, h minden lány boldog is egy jóképű fiú mellett :) Ti nem is akartok boldogok lenni, csak büszkélkedni akartok, h milyen jól néz ki a pasitok. Meg amúgy is, ha kinézetre tetszik nektek vki, akkor a belsejét is szépnek látjátok.
2011. júl. 16. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!