Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfi a jobb, a "szép" vagy a "férfias"?
Figyelt kérdés
Most csak külsőségek értelmében. A "férfias" alatt azt értem, hogy megjelenése erőt és magabiztosságot sugároz, szőrös, izmos, magas, tele van tesztoszteronnal (persze nem túlzásban), mély hangja van, domináns jellemű, viszont nem annyira helyes, inkább átlagos az arca.
A "szép" alatt olyasvalakire gondolok, aki jóképű, elegáns, jó adottságai/vonásai vannak, tehát nem foglalkozik többet a külsejével, mint más, egyszerűen jól néz ki, viszont nem annyira igazak rá azok a jellegzetességek, amilyeneket a férfiasnál megemlítettem.
Melyiket favorizálják a nők?
2018. ápr. 7. 14:44
2/14 anonim válasza:
En a szepre, de az sem zarja ki a ferfiassagot.
4/14 Surfer Girl válasza:
A kettő között. Legyenek férfias tulajdonságai, legyen sportosan izmos (ne testépítősen), de ne legyen túl szőrös, azt nem igazán csípem. Ha csak ez a két opció van, akkor a második.
6/14 anonim válasza:
Régen a “szép”-re szavaztam volna, mostmár a férfiast vonzóbbnak találom. :)
7/14 anonim válasza:
Nekem a férfias férfiak jönnek be.
A szép az legyek én, de a férfi az meg legyen férfias. :D
8/14 anonim válasza:
Férfiként mondom, szerintem nekik is a szép tetszik. A szimmetria egészséget sugall. Ez olyan sztem, mintha a férfiakat kérdeznéd, hogy szép vagy nagy mellű csúnyább nő.
10/14 anonim válasza:
A férfiasra szavazok, de azért ne legyen olyan szőrös mint egy orángután! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!