Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen érzés volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt az első csókod? Hány éves voltál? Váratlan volt?

Figyelt kérdés
minden ezzel kapcsolatos dolog érdekelne (:
2010. jún. 11. 20:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Durván rám volt kattanva a csaj és annyira látszott rajta, hogy kíván így hát megcsókoltam...de nekem igazából nem tetszett a csaj, mondom egy próbát megér hátha...nem élveztem, nem is nagyon figyeltem oda, ráadásul rosszul is smárolt(igaz hogy nincs viszonyítási alapom de akkor is)úgygondolom az igazi első még várat magára, ez amolyan gyakorlás féle volt.

17/f

2010. jún. 13. 21:10
 22/24 anonim ***** válasza:
Háát.xD Nekem olyan volt h már jártam a pasival.xD Ültünk a buszmegállóba beszélgettünk vártuk a buszt. És mondta h van valami a számon. Kérdeztem h hol? nézd meg közelről:D azt lesmárolt xD jó volt:D csak kicsit bénáztam:D xd de az a lényeg h jó érzés volt:P ennyi xD
2010. jún. 14. 00:07
 23/24 anonim válasza:

3 éves voltam...xD

És k.vaszar voltxD

2010. jún. 14. 08:39
 24/24 anonim ***** válasza:

3 éves voltál?:O

Azt hogy?:O

Nagymami smárolt le?:P

2010. jún. 23. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!