Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen érzés volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt az első csókod? Hány éves voltál? Váratlan volt?

Figyelt kérdés
minden ezzel kapcsolatos dolog érdekelne (:
2010. jún. 11. 20:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
hát nekem váratlan,és fura volt:Sde u.akkor jó is,17voltam és haverommal történt=)
2010. jún. 11. 20:07
 2/24 anonim ***** válasza:

16 voltam, és már régóta húztuk egymást, amikor megcsókoltam. Hihetetlen jó volt! Soha sem fogom elfelejteni. 3 évig jártunk utána.

F/21

2010. jún. 11. 20:10
 3/24 anonim ***** válasza:
Egy tökéletes első randi vége felé meg állt az idő,meg fagyott a levegő és megkaptam életem első csókját:)Elbénáztam,de mégis jó emlékként maradt meg.16 éves voltam.
2010. jún. 11. 20:10
 4/24 anonim ***** válasza:

Egy házibuliban volt, de nem élveztem, mert csak úgy lekaptak.

Az százszor jobb, ha érzelem is van a csók mögött.

Nem feltétlen kell az elsőnek a legjobbnak lennie...

2010. jún. 11. 20:12
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

15 éves voltam...a sulimban éppen délutáni külön francia órán voltam...szóval laza óra volt:D...akkoriban megismerkedtem egy nálam 2 évvel idősebb iskolatársammal...akkoriban nagyon oda voltam érte...akkor azt hittem, szerelmes vagyok belé, de nem, csak fellángolás volt, de jó volt akkor...:)

Nah szóval ez a fiú felhívott francia órán:D én meg simán kimentem telefonálni az óráról:D kérdezte, hogy mit csinálok éppen, meg hogy nem lenne-e kedvem elmenni a vörös oroszlán teaházba...?! Mondtam, hogy dede:D

És ahogy vége lett az órának ő már ott várt a suli kapujában:)

Elmentünk a teaházba...nagyon ideges voltam:) tudniillik, nagyon könnyen zavarba jövök:)

Nem mellé ültem, hanem vele szembe...:D még meg is jegyezte, hogy milyen távol ültem tőle...kihozták a teát...ittunk...aztán fogta magát, és azt mondta, hogy ha én nem megyek hozzá közelebb, akkor majd jön ő:D

És odajött mellém, de már nagyon közel volt:D teljesen odahúzta mellém a...azt a babzsákszerű izét...:P

Megfogta a kezem...és úgy beszéltünk tovább...ahhh ahogy nézett...:) majd elolvadtam...:) aztán egyre közelebb hajolt hozzám...egy kicsit várt...felejthetetlen volt ez a pillanat..., ahogy már majdnem összeért a szánk...ahhh*_* :) aztán végül megcsókolt...de ahh, de jól csókolt:D nem volt fölösleges nyál...olyan gyengéd és puha volt az ajka...és egyre hevesebb volt...

Azután kiderült, hogy csak ki akart használni:D

De nem jött neki össze...

De attól még ez volt életem legjobb csókja:D és nem azért, mert az első volt, hanem mert tényleg jól tudott csókolni az a görény:D fene a száját...szó szerint XD:D

Bocsi, hogy hosszú lett...de olyan jó volt nosztalgiázni:D

19L

2010. jún. 11. 20:13
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
16 voltam, a srác előtte vagy 3 hétig kérdezgette, hogy szabad e, mert neki is ez volt az első XD Aztán egyszer végre elkapott, de akkor megkérdeztem magamban, hogy mit esznek ezen annyira a többiek???:O Csak mert ritka rossz volt.... sőt utána a többi sem volt valami hűűű de jó vele, de a következő kiszemelttel már más volt a helyzet;)
2010. jún. 11. 20:17
 7/24 anonim ***** válasza:
17 éves voltam, egy utazáson történt egy idegennel. Többször elbénáztam, sehogyse ment, de gyorsan belejöttem. :) Aranyos volt és romantikus, kár, hogy nem voltam szerelmes. Szerelmes sajnos sose voltam, valahogy engem kikerülnek cupido nyilai.
2010. jún. 11. 20:19
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

:D Jajj, ez de jó!

Aze lső csókom nem vot jó, emrt nem is tetszett a pasi, hanem csak jóérzéssel töltött el, hogy tetszem egy nálam idősebb férfinak. Aztán a második srác..na, az meg még béna is volt..

De a harmadik..na, az! Azt tartom az első igazi csóknak. 16 voltam...nyári este. És nagyon régóta tetszett..és huhhh...! Az egészet azzal kezdte, hogy az ölébe ültem, szemben vele-lovaglóülésben(nem kell extrára gondolni) és a nyakamhoz hajolt és elkezdte csókolni. Végig, lassan...a fülemtől a vállamig...mindkét oldalt. Aztán egyszer a hasamat is..muszáj volt lehanyatlanom, mert mindketten úgy fel voltunk pörögve, hogy ha valami készülékre rákapcsoltak volna, szerintem fűthettük volna egész Budapestet. Na, szóval akkor megpuszilta a hasamat. És aztán mikor visszahajoltam hozzá, megpuszilta az arcom és egyszercsak a szája aszámon volt és a nyelve finoman hozzáért az én nyelvemhez... Huhh, még mindig feldob, pedig 10 év eltelt azóta. És a csók után, szó szerint, mikro felkeltem róla, majdnem összecsuklott a lábam, mert a két térdem helyén kocsonya volt...hát, azt hiszem, az ha egy szobában történik..akkor hamarabb elvesztema szüzességem..miylen kár, hogy nem így történt.. :) Jaj, de jó visszaemlékezni! :)

Szencsére nem ez volt életem egyetlen jó csókja, de szám szerint időrendben az első!!! :)

2010. jún. 11. 20:23
 9/24 anonim ***** válasza:

Jó érzés volt, kicsit furcsa.

14 éves voltam.

Váratlan volt, nem számítottam rá.

2010. jún. 11. 20:23
 10/24 anonim ***** válasza:
Ja, és a nyakpuszi egy órán keresztül tartott!!! :)
2010. jún. 11. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!