Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés volt az első csókod? Hány éves voltál? Váratlan volt?
16 voltam, és már régóta húztuk egymást, amikor megcsókoltam. Hihetetlen jó volt! Soha sem fogom elfelejteni. 3 évig jártunk utána.
F/21
Egy házibuliban volt, de nem élveztem, mert csak úgy lekaptak.
Az százszor jobb, ha érzelem is van a csók mögött.
Nem feltétlen kell az elsőnek a legjobbnak lennie...
15 éves voltam...a sulimban éppen délutáni külön francia órán voltam...szóval laza óra volt:D...akkoriban megismerkedtem egy nálam 2 évvel idősebb iskolatársammal...akkoriban nagyon oda voltam érte...akkor azt hittem, szerelmes vagyok belé, de nem, csak fellángolás volt, de jó volt akkor...:)
Nah szóval ez a fiú felhívott francia órán:D én meg simán kimentem telefonálni az óráról:D kérdezte, hogy mit csinálok éppen, meg hogy nem lenne-e kedvem elmenni a vörös oroszlán teaházba...?! Mondtam, hogy dede:D
És ahogy vége lett az órának ő már ott várt a suli kapujában:)
Elmentünk a teaházba...nagyon ideges voltam:) tudniillik, nagyon könnyen zavarba jövök:)
Nem mellé ültem, hanem vele szembe...:D még meg is jegyezte, hogy milyen távol ültem tőle...kihozták a teát...ittunk...aztán fogta magát, és azt mondta, hogy ha én nem megyek hozzá közelebb, akkor majd jön ő:D
És odajött mellém, de már nagyon közel volt:D teljesen odahúzta mellém a...azt a babzsákszerű izét...:P
Megfogta a kezem...és úgy beszéltünk tovább...ahhh ahogy nézett...:) majd elolvadtam...:) aztán egyre közelebb hajolt hozzám...egy kicsit várt...felejthetetlen volt ez a pillanat..., ahogy már majdnem összeért a szánk...ahhh*_* :) aztán végül megcsókolt...de ahh, de jól csókolt:D nem volt fölösleges nyál...olyan gyengéd és puha volt az ajka...és egyre hevesebb volt...
Azután kiderült, hogy csak ki akart használni:D
De nem jött neki össze...
De attól még ez volt életem legjobb csókja:D és nem azért, mert az első volt, hanem mert tényleg jól tudott csókolni az a görény:D fene a száját...szó szerint XD:D
Bocsi, hogy hosszú lett...de olyan jó volt nosztalgiázni:D
19L
:D Jajj, ez de jó!
Aze lső csókom nem vot jó, emrt nem is tetszett a pasi, hanem csak jóérzéssel töltött el, hogy tetszem egy nálam idősebb férfinak. Aztán a második srác..na, az meg még béna is volt..
De a harmadik..na, az! Azt tartom az első igazi csóknak. 16 voltam...nyári este. És nagyon régóta tetszett..és huhhh...! Az egészet azzal kezdte, hogy az ölébe ültem, szemben vele-lovaglóülésben(nem kell extrára gondolni) és a nyakamhoz hajolt és elkezdte csókolni. Végig, lassan...a fülemtől a vállamig...mindkét oldalt. Aztán egyszer a hasamat is..muszáj volt lehanyatlanom, mert mindketten úgy fel voltunk pörögve, hogy ha valami készülékre rákapcsoltak volna, szerintem fűthettük volna egész Budapestet. Na, szóval akkor megpuszilta a hasamat. És aztán mikor visszahajoltam hozzá, megpuszilta az arcom és egyszercsak a szája aszámon volt és a nyelve finoman hozzáért az én nyelvemhez... Huhh, még mindig feldob, pedig 10 év eltelt azóta. És a csók után, szó szerint, mikro felkeltem róla, majdnem összecsuklott a lábam, mert a két térdem helyén kocsonya volt...hát, azt hiszem, az ha egy szobában történik..akkor hamarabb elvesztema szüzességem..miylen kár, hogy nem így történt.. :) Jaj, de jó visszaemlékezni! :)
Szencsére nem ez volt életem egyetlen jó csókja, de szám szerint időrendben az első!!! :)
Jó érzés volt, kicsit furcsa.
14 éves voltam.
Váratlan volt, nem számítottam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!