Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen érzés volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt az első csókod? Hány éves voltál? Váratlan volt?

Figyelt kérdés
minden ezzel kapcsolatos dolog érdekelne (:
2010. jún. 11. 20:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én 14 éves voltam, éppen buszon utaztunk, mikor lesmárolt a srác, akivel aznap jöttem össze. Kicsit elbénáztam, mert összekoccant a fogunk, de elég jó volt elsőnek...
2010. jún. 11. 20:33
 12/24 anonim ***** válasza:
20 évesen, nem olyan volt, mint amilyennek elképzeltem, szokatlan, de jó, mert azzal volt akit szerettem és egyre jobb lett
2010. jún. 11. 20:53
 13/24 anonim ***** válasza:
18,5 éves voltam az elsó csóknál... Eleinte undorítónak tűnt, de aztán idővel nagyon megszerettem.
2010. jún. 11. 21:15
 14/24 anonim ***** válasza:

15 voltam(tavaly nyáron), az első barátommal, és kicsit féltem, ezért próbáltam elhúzni a dolgot, de várható volt. és olyan volt mint ahogy elképzeltem, bár egy kicsit..sőt nagyon nyálasan csókolt, és idővel rájöttem hogy basszus ezt nemakarom. a többivel jobb volt már ;)

16/L

2010. jún. 11. 21:27
 15/24 anonim válasza:

Én 15 éves voltam és elég fura volt mer az első csókomat a legjobb barátnőmtől kaptam! Nyár volt, házibuliban kicsit ittunk, aztán valahogy megtörtént,elég hosszú csók volt de nagyon jól sikerült:D De azóta nem csináltam ilyet,már lassan 4 éve van egy tök jó kapcsolatom és a barátnőmmel már csak nevetünk rajta!:)

19/L

2010. jún. 11. 21:50
 16/24 anonim ***** válasza:
14 voltam, és próbálkozott már a srác, de én nem nagyon tudtam mit kezdeni a helyzettel, aztán még is csak összejött neki. ^^ Nyálasnak nyálas volt, rosszabbra számítottam, de ennek ellenére tetszett. Valószínűleg azért, mer odáig vagyok a barátomért. :) <3
2010. jún. 11. 22:25
 17/24 anonim ***** válasza:
Szilveszter éjszaka az éjszakai buszon ölemben ült a lány józanok voltunk, nagyobb baráti társasággal voltunk. Huhh hát több megállón át tartott, a buszon lévő biztonsági őrök jófejek voltak, nyitva volt a szemem, épp néztem az őrt, ő is engem, leolvasom a szájáról, hogy "csukd már be a szemed" be is hunytam, 1x-2x összekoccant a fogunk, mikor nagyobbat fékezett a sofőr.
2010. jún. 11. 23:19
 18/24 anonim válasza:
hááát nem wolt walami jó mert hirtelen jött, 5 éwe wolt 14 woltam. hawerokkal lógtunk kinn én wiszont fáztam és hazamentem a pulcsimért a srác peig hazakísért aztán egyszercsak hirtelen lekapott...olyan szinten zawarba jöttem hogy hazamentem és belázasodtam :D utána jártunk egy darabig ő wolt az első barátom ^^
2010. jún. 13. 17:24
 19/24 anonim ***** válasza:

tegnap baibinénivel lementün ka strandra....xD tréfát félre téve

15 lehettem öszejöttem egy gyönyörü lánnyal házibulibol mentünk haza 3 hónapja voltunk együtt és mielöt beültünk volna a kocsiban beszélgettünk és szóva jött hogy menyire szeret és egy spontán ...

2010. jún. 13. 18:11
 20/24 anonim ***** válasza:
Furcsa, hirtelen azt sem tudtam, mit csináljak. 14 éves voltam, és váratlan volt. :)
2010. jún. 13. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!