Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Melyik lány típus jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Melyik lány típus jön be jobban?

Figyelt kérdés

1. Szép arcú, vékony, átlagostól picivel kisebb fenék és mell. Belső: Kedves, lelkiismeretes, egészséges önbizalma van, vagyis elégedett önmagával és nem okoz örömet masok megalázása. Nem csendes de nem is locsifecsi.

2. Átlagos vagy átlag alatti arc( nem attol csunya szerintem valaki hogy nem tokeletesek az arcvonásai, hanem hogy kivetul a sötétség), nagy mell, nagy fenék, átlagos vagy duci testalkat.

Belső: Flegma, nagyszájú, életörömeinek egyike a megalázás, mindenkivel joba van (látszólag), kezdeményező.

Látszik hogy melyik vagyok én, ez egyértelmű. Azért érdekel a téma mert ugy vettem eszre hogy az 1 tipus eléggé diszkriminalva van az én latokorombe es mindenhol az 2. tipus aki favorizalva van. De a fiúknál nincs észrevételem ezzel kapcsolatban.

2018. ápr. 1. 17:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A kettő keveréke.
2018. ápr. 2. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!