Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha domináns típus vagyok?
Figyelt kérdés
Voltam több randin, volt már barátom is.
Több randipartnerem is mondta, hogy zavarja, hogy ilyen domináns és határozott vagyok. Nem vagyok az a cuki csajszi, akire mindenki bukik. Igaz nem is akarok ilyen lenni.
Miért baj, ha ilyen vagyok?
21/L
2014. jún. 21. 23:01
1/17 anonim válasza:
Mert veszélyérzetem van az ilyen lányokkal.
20/F
2/17 anonim válasza:
Én mindig szeretem ha a barátnőm határozott egy döntésben. Szerintem nincs ezzel semmi baj.
3/17 anonim válasza:
Nem sok férfi kedveli, ha egy nő határozottabb vagy dominánsabb nála. Ezt a szerepet jobban szeretik ők betölteni.
22/L
4/17 anonim válasza:
én személy szerint szeretem a szado-mazot.
5/17 anonim válasza:
Nekem bejönnél, és megpróbálnálak megtörni:D
6/17 anonim válasza:
Nem baj, ha az ágyban szépen engedelmeskedsz és jókislány leszel! 26F
7/17 A kérdező kommentje:
A szado-mazo nem az én asztalom.
Nem bántok senkit, ha nem muszáj.
2014. jún. 21. 23:07
9/17 A kérdező kommentje:
Nem, kizárt. 6 évet birkóztam :D
2014. jún. 21. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!