Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha domináns típus vagyok?
Voltam több randin, volt már barátom is.
Több randipartnerem is mondta, hogy zavarja, hogy ilyen domináns és határozott vagyok. Nem vagyok az a cuki csajszi, akire mindenki bukik. Igaz nem is akarok ilyen lenni.
Miért baj, ha ilyen vagyok?
21/L
Az nem baj, ha határozott vagy, csak sokszor az ilyen határozott lányok indokolatlanul túlzásba viszik. A határozottság nem egyenlő az akaratossággal, az önfejúséggel, a kompromisszumképtelenséggel. A határozottság annyi, hogy meghatározott elképzelésed van a dolgokról, de ennyi, ez nem társul azzal, hogy semmi esetre sem változtatsz rajta, és semmi más nem érdekel. A dominancia pedig azért zavarja a pasikat, mert a nemi szerepek szerint a pasik a dominánsabbak, így lettünk nevelve, és nehéz kezelni egy olyan helyzetet, amikor két ember akarja betölteni egy szerepét.
Mellesleg mi számít neked dominánsnak és határozottságnak?
Szia! Nyugi, én is ilyen fiús határozottságú lány vagyok, a legtöbb barátom fiú is, szóval megértem a gondodat. Ne aggódj, vannak olyan pasik, akiket ez nem zavar, bár laza kapcsolatot könnyebb ilyen temperamentummal találni, mint komolyat.
20(L)
Nem baj, nekem bejön. Bár én inkább alárendelt típus vagyok, a domináns csajok meg a még náluk is dominánsabbakat szeretik.
Ezért ezt a dolgot meghagyom a szexre (ott könnyebb rávenni egy csajt h kiélje domináns hajlamait) a kapcsolat hétköznapi részében meg én vagyok a domináns fél.
24/F
Engem nem zavar hogy a mindenkori párom a domináns a kapcsolatba!
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!