Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szex jó alap egy kapcsolathoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex jó alap egy kapcsolathoz?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja egy buliban megismertem egy férfit. Én épp ki voltam, jól beccsicsentettem, és csak léháskodni akartam. A kérdés tárgya nem kimondottan volt egy vonzó férfi, de tűzoltásra megfelelt. És amit az ágyban művelt velem... Hát maradjunk annyiban hogy az első aktus után hajnalig akrobatikáztunk. Kellemes meglepetés volt a férfi.

Másnap este már megint akartam őt, folyton ő járt a fejemben mert perverz gondolatok. 1 hét után megint ugyanott összefutottunk, nagyot dobbant a szívem mikor megláttam, megkérdezte, hogyha ekkora az összhang közöttünk akkor ma este is kimeríthetnénk-e egymást?

Aznap este sem aludtunk. De megbeszéltük hogy állandósítsuk egymást kötöttségek nélkül.

A szexkapcsolatunk viszont kezd átcsúszni valami mássá. Barátok is lettünk nemcsak szeretők. Én pedig már nemcsak a testére vágyom, hanem a társaságára. Teljesen feldob ha aznap csak összefutunk. Ha egyedül fekszem le este hiányik.

Egyszer beültünk egy kávéra barátnőmmel. Véletlen kiszúrtam azt utcán, és mutattam a barátnőmnek ki is ő. Erre ő meg "lerusnyázta", én meg nagyon mérges lettem. Legszívesebben lehordtam volna, mert ekkora bunkó.

Azt hiszem kezdek beleszeretni. Akarom őt. Egy amorf kapcsolatban vagyunk ami kevesebb egy párkapcsolatnál, de már több puszta szexnél.

Fájdalmasan sokat gondolok rá, de nehéz felhozni ezeket a dolgokat, mert elijeszteni sem akarom. Inkább maradnék így minthogy lemondjak róla. Erre még nem vagyok kész.

Nem tudom mit kéne tennem

2018. ápr. 1. 10:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha azt beszéltétek meg, hogy összejártok szexelni, számolni kell azzal, hogy az lesz, hogy megismeritek egymást jobban. Meg azzal is, ami ezután kialakulhat. Azt kéne tudni, hogy benne változott-e ez, vagy csak kényelmes, hogy van kivel elütni az időt. A leírtakból az jön le, hogy neki ez csak szex, mert azon kívül, hogy megdicsért, nem nagyon írtál olyat, ami másra utalna. Az igazat ezért csak tőle fogod megtudni.
2018. ápr. 1. 11:14
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ne hozd fel a kapcsolat témát,mert jó úton haladsz.A jó szex az fontos,nem olyan könnyű találni valakit akivel passzolsz ezen a téren főleg 1 alkalom után.Senkit nem érdekel hogy ezzel kezdődött.Legyél továbbra is házias,kedves,gondoskodó,el kell érni azt a szintet hogy elkezdjen kötődni hozzád,és kezdjél neki hiányozni.Mert még ha csak szexnek indult nála,előbb-utóbb ez át fog nála fordulni egyik pillanatról a másikra mássá,úgy hogy észre se veszi.Az meg egy plusz pont hogy a jelleme,teljesítménye vett le a lábadról,ez biztos alapja lehet egy komoly kapcsolatnak.
2018. ápr. 1. 11:36
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Irto keves.

30 evesen rettento ostoba vagy.

Degeneralt emberek elnek, egyre hulyebbek.

2018. ápr. 1. 11:38
 14/16 A kérdező kommentje:

1x volt találkánk este, de felhívott, hogy edzésen meghúzta a vállát és így az esti programmnak is annyi. Felajánlottam, hogy megmasszírozom, vittem masszázsolajat is, és nagyon élvezte, szépen kimasziroztam a vállát.

El akartam menni, de ő kérte, hogy maradjak és aludjak vele. Az volt az elő este amikor nem volt szex csak együtt voltunk.

Sajnos nem tudok flörtölni. Egyenes lány vagyok. Ezért merek csak az ágyban őszintén beszélni vele. Ott viszont mindig elmondom mely porcikájáért, tulajdonságáért rajongok. Vagy mit csinál jól.

Nem tagadom, a szexel fogott meg először. Először csak kívántam, sóvárogtam utána, a testéért. De amikor barátkozni kezdtünk és rájöttem, hogy jó a humora, realista, kedves, udvarias, laza, sok témában lehet vele beszélgetni... akkor éreztem azt hogy "meg akarom tartani".

Vele akarok kellni és feküdni. Ha meglátom bárhol, akkor nyugodtan odamenni hozzá, és addig csókolni amíg bírjuk levegővel.

Én érzem, hogy elvesztem. De jó lenne ha ő is, akkor együtt égnénk ebben az édes pokolba!

2018. ápr. 1. 12:09
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
"Együtt égnénk ebben az édes pokolban" Jaj ne már! :D A hideg kirázott úgy csöpögsz. Ne idealizáld túl, jelen pillanatban szexeltek csak néha programokkal tarkítva. Türelem, lassú víz partot mos, adj gondolatban egy határidőt neki. Azért ne várj negyven éves korodig hátha észbe kap alapon.
2018. ápr. 1. 12:12
 16/16 anonim ***** válasza:
12 év és két gyerek lett a jó szexből nekem...
2018. ápr. 1. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!