Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex jó alap egy kapcsolathoz?
1,5 hónapja egy buliban megismertem egy férfit. Én épp ki voltam, jól beccsicsentettem, és csak léháskodni akartam. A kérdés tárgya nem kimondottan volt egy vonzó férfi, de tűzoltásra megfelelt. És amit az ágyban művelt velem... Hát maradjunk annyiban hogy az első aktus után hajnalig akrobatikáztunk. Kellemes meglepetés volt a férfi.
Másnap este már megint akartam őt, folyton ő járt a fejemben mert perverz gondolatok. 1 hét után megint ugyanott összefutottunk, nagyot dobbant a szívem mikor megláttam, megkérdezte, hogyha ekkora az összhang közöttünk akkor ma este is kimeríthetnénk-e egymást?
Aznap este sem aludtunk. De megbeszéltük hogy állandósítsuk egymást kötöttségek nélkül.
A szexkapcsolatunk viszont kezd átcsúszni valami mássá. Barátok is lettünk nemcsak szeretők. Én pedig már nemcsak a testére vágyom, hanem a társaságára. Teljesen feldob ha aznap csak összefutunk. Ha egyedül fekszem le este hiányik.
Egyszer beültünk egy kávéra barátnőmmel. Véletlen kiszúrtam azt utcán, és mutattam a barátnőmnek ki is ő. Erre ő meg "lerusnyázta", én meg nagyon mérges lettem. Legszívesebben lehordtam volna, mert ekkora bunkó.
Azt hiszem kezdek beleszeretni. Akarom őt. Egy amorf kapcsolatban vagyunk ami kevesebb egy párkapcsolatnál, de már több puszta szexnél.
Fájdalmasan sokat gondolok rá, de nehéz felhozni ezeket a dolgokat, mert elijeszteni sem akarom. Inkább maradnék így minthogy lemondjak róla. Erre még nem vagyok kész.
Nem tudom mit kéne tennem
igen, jó alap, akárki akármit mond a prűdök közül.
nő vagyok, nem vagyok tú jó a flörtben, így fenntartásokkal kezeld, de én apró bókokat mondanék, ami nem a szexre vonatkozik, te egy igazi férfi vagy, olyan biztonságban érzem magam melletted, stb. segítséget kérnék tőle ebben-abban, ilyesmik.
Nehéz helyzet. Vagy finoman közelítesz felé, engeded hogy nőként tekintsen rád (ahogy az első hozzászóló írta: segítség kérés, vélemény kérés, apró flört) remélve hogy az ő fejében is megszületik a kapcsolat gondolata vagy elé állsz és elmondod.
Azon múlik mennyire bírod. Mindegyiknek megvan a negatív oldala. Én azt mondanám, hogy ha nem lebeg a család meg házasság gondolata a szemed előtt akkor minek felrúgni azt ami működik így is? Egy darabig így elevickél az ember ebben a majdnem kapcsolatban, aztán borul úgy is a bili. Élvezd ki ameddig tart.
Mikor nálam aludtunk, akkor reggel villás reggelivel ébresztettem, meg tőlem ment munkába így csomagoltam neki uzsit.
Nagyon szeretk főzni, és meg is dicsért akkor, milyen finom kajákat készítek és házias vagyok... az életemben kapott legszebb bók volt!
Viccelődött is vele akkor, hogy most úgy érzi magát mint egy megbecsült férj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!