Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők igazából mit várnak el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők igazából mit várnak el egy egyéjszakás kapcsolattól?

Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 10:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Izgalmat, erotikát, eufóriát, eksztázist, pillanatnyi élvezetet, kölcsönös örömszerzést, a vágyak rövid távú kielégítését.
2018. márc. 31. 10:52
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
Extrém nagy farkat és nagy kefèlést.
2018. márc. 31. 10:55
 3/13 anonim ***** válasza:
30%

Azt, hogy érezhessék valaki közelségét, ölelését, törődését, aztán ugyanazzal a lendülettel ez a lehetőleg jótestű valaki dugja meg őket keményen és alaposan. Előtte és utána apró figyelmességek (vigyél bort) beleférnek, de eszedbe ne jusson szerelmet vallani két kúrás között és a közös jövőtöket se tervezgessétek.

Lányok, ha tetszik a program akkor lehet jelentkezni, utána légyszi töltsetek ki egy 10 kérdésből álló kérdőívet, hogy tovább tudjam növelni a szolgáltatás minőségét.

2018. márc. 31. 10:57
 4/13 anonim ***** válasza:
51%

Azt amit az első írt, viszont, sokszor ébredés után össze kapja magát és lelép és kérdi magától, kellett ez nekem??

Megint csak egy használati tárgy voltam:)

2018. márc. 31. 11:00
 5/13 anonim ***** válasza:
4, akkor nem, ha neked is ennyi kellett.
2018. márc. 31. 11:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó élményt, új tapasztalatot, felejthetetlen orgazmust, más testi közelségét, meg nem élt vágyakat, tűzoltást, stb stb. A baj ott van, hogy ritka a jó szex egyéjszakásnál nőként. Nem mindig van orgazmus, akkor meg megette a fene az egészet és akkor érzi inkább az ember hogy kihasználják. Ha van orgazmus akkor viszont jó döntés volt, mindenki jól járt aznap vagy másnap elköszönünk egymástól és soha sem látjuk többet egymást. Papírforma szerint persze.
2018. márc. 31. 11:18
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

> ritka a jó szex egyéjszakásnál nőként

Férfiként is az...

2018. márc. 31. 11:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Orgazmust.
2018. márc. 31. 11:45
 9/13 anonim ***** válasza:

5, ezeket nőktől hallottam vissza és nem is kevéstől.

Nekem nem kell egyéjszakás ribi. A jó szeretkezéshez attól sokkal több kell.

2018. márc. 31. 11:46
 10/13 anonim ***** válasza:
53%

Nekem pl nagyon tetszik az egesz helyzet, az ismerkedos fazis, meg ha csak nehany oraja is ismeritek egymast. Mikor megpillantjatok egymast, es ,, cicaztok,, a masikkal, huzzatok egymas agyat.

Izgalmas, hogy bekell cserkeszniuk, megkell hoditaniuk. Hajt a kivancsisag, mi van a ruha alatt, es ha mar lekerult a ruha, erdekel, mit tud nyujtani. Aztan egy idegen uj,test felfedezese is varazslatos. Kb utolso szempont nalam a szex, joval izgalmasabbnak tartom az aktus elotti pillanatokat. :)

2018. márc. 31. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!