Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők igazából mit várnak el egy egyéjszakás kapcsolattól?
Azt, hogy érezhessék valaki közelségét, ölelését, törődését, aztán ugyanazzal a lendülettel ez a lehetőleg jótestű valaki dugja meg őket keményen és alaposan. Előtte és utána apró figyelmességek (vigyél bort) beleférnek, de eszedbe ne jusson szerelmet vallani két kúrás között és a közös jövőtöket se tervezgessétek.
Lányok, ha tetszik a program akkor lehet jelentkezni, utána légyszi töltsetek ki egy 10 kérdésből álló kérdőívet, hogy tovább tudjam növelni a szolgáltatás minőségét.
Azt amit az első írt, viszont, sokszor ébredés után össze kapja magát és lelép és kérdi magától, kellett ez nekem??
Megint csak egy használati tárgy voltam:)
> ritka a jó szex egyéjszakásnál nőként
Férfiként is az...
5, ezeket nőktől hallottam vissza és nem is kevéstől.
Nekem nem kell egyéjszakás ribi. A jó szeretkezéshez attól sokkal több kell.
Nekem pl nagyon tetszik az egesz helyzet, az ismerkedos fazis, meg ha csak nehany oraja is ismeritek egymast. Mikor megpillantjatok egymast, es ,, cicaztok,, a masikkal, huzzatok egymas agyat.
Izgalmas, hogy bekell cserkeszniuk, megkell hoditaniuk. Hajt a kivancsisag, mi van a ruha alatt, es ha mar lekerult a ruha, erdekel, mit tud nyujtani. Aztan egy idegen uj,test felfedezese is varazslatos. Kb utolso szempont nalam a szex, joval izgalmasabbnak tartom az aktus elotti pillanatokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!