Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is elofordult mar ez?
A srac csak testiseget szeretne, reszemrol rendben. Eddig nincs is gond, csak hogy jon a valasz, hogy hol? En otthon lakom, o is, majd rakezd, hogy hozza nem nem lehet menni stb.
Az ilyen megis mit szeretne akkor? Ha azt akarja csak, miert nem biztosit helyet id?
En csak komoly embereket engedek fel magamhoz, az alkalmi ugymond nem melto ra. :D Meg a szuleim mit szolnanak hozza.
21/L
>Az ilyen megis mit szeretne akkor?
És mit szeretnél TE? Ugyanazt, mint ő. Tőle elvársz valamit, amit neked eszed ágában sincs megadni.
>szobar meg plane nem koltenek...
KölteNEK? Tehát csak ők akarnak kúrni, neked közöd nincs az egészhez, csak passzív elszenvedője vagy mindennek? :D
>En csak komoly embereket engedek fel magamhoz
Őt komolytalannak tartod.. miért is? Mert nem akarja, hogy hozzá menjetek fel és nem ajánl más lehetőségeket? És te mit is csinálsz? Nem akarod, hogy hozzád menjetek fel és te sem ajánlasz más lehetőségeket. Akkor ki is a komolytalan?
Szóval nehezen tudom megérteni, hogy mitől is vagy te olyan különleges kis hópehely, hogy elvárhass bármit, amit eszedbe sem jutna cserébe megadni.
Ne érts félre, én a srác helyében nem tököltem volna, hanem béreltem volna egy szobát vagy kitaláltam volna valamit, de a hozzáállásod ettől függetlenül elfogadhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!