Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon ez miért éri meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ez miért éri meg?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal, aki agyon értelmes, nagyon jól néz ki, rendkívül magabiztos. Már az első randin fel akart cipelni magához, de nyilván nemet mondtam. Egy hónapig húztam a dolgot, mivel szerettem volna ha komolyan vesz. Közben többször kértem,h ha csak szexet akar felejtsen el, mert nekem más kell. Jókat beszélgettünk és nem egyszer elmondta,h mennyire szeret velem lenni.

Szóval egy hónap után megtörtént a dolog és ő azóta nem keres. Egyszerűen nem tudom felfogni, h tényleg érdemes egy hónapig hülyéskedni, egyetlen szex miatt?

Es hülye vagyok ha megkérdezném tőle személyesen, hogy ennek mégis mi értelme volt??

2017. aug. 25. 07:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, közben volt még egy csomó más lány is, akit szédített és minden napra jutott neki szex új növel
2017. aug. 25. 07:29
 2/26 A kérdező kommentje:
Én tudom, de hogy lehet,h egyesekben semmi jó érzés nincs...mindent összehazudnak egyetlen éjszakáért? nekem ez annyira furcsa...olyan szomorú...
2017. aug. 25. 07:42
 3/26 anonim ***** válasza:
3%

Egy hónapon agyalsz?? Volt, hogy félévet vártam türelemmel.

Mindig sokkal jobb egy nő az ágyban, ha úgy érzi szerelmes és szereti a pasi. Ehhez meg idő kell. Természetesen, több nő van egyszerre a képben. Így, mindig meg van az élvezetes szex.

2017. aug. 25. 07:46
 4/26 anonim ***** válasza:
5%
Ha egy férfi csak meg akar kapni egy csajt, több hónapig hajlandó őt fűzni. Amúgy az meglátszik a csajokon, hogy előbb-utóbb kaphatók lesznek- e, ezt a pasik jól kiszagolják. Végül megkapott, ez volt az értelme. Persze nyilván volt közben neki más is párhuzamosan, addig nem volt aszkéta, ebben ne tévedj...
2017. aug. 25. 07:46
 5/26 A kérdező kommentje:
Én sem voltam aszkéta, csakhogy én tisztességesen csinálom. Ennyit kértem tőle is...hogy legyen őszinte...és ha csak egy este kell akkor tisztázzuk az elején és ne húzzuk egymás idejét...
2017. aug. 25. 07:54
 6/26 anonim ***** válasza:
5%
Abba semmi élvezet nincs, ha csak ledob ja a bugyit a csaj.
2017. aug. 25. 08:12
 7/26 anonim ***** válasza:
26%
No de ha elmondja az elején, hogy mit akar, akkor nincs szex. Logika, nem?
2017. aug. 25. 08:19
 8/26 anonim ***** válasza:
72%

"ha csak egy este kell akkor tisztázzuk az elején és ne húzzuk egymás idejét"

Ha nyíltan elmondja, nem mész bele egy szexbe sem.

Pont belefért az idejébe és ennyit megért neki. Ilyeneket elereszteni, hogy szeret a másikkal lenni, meg 1 hónapot várni (nyílván közben mással is szórakozni), beszélgetni nem nagy valami.

2017. aug. 25. 08:37
 9/26 A kérdező kommentje:
Es akkor megis mennyit kellene varni,h tudjam,h komolyan vesz?
2017. aug. 25. 08:39
 10/26 anonim ***** válasza:
34%
Ha mar az elso randin felakart cipelni magahoz gondolhattad volna , h mire megy ki a jatek.. ebbol tanultal. Draga tanulopenz volt de legalabb okosabb lettel egy tapasztalattal amit tobbet nem kovetsz el..remelhetoleg.
2017. aug. 25. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!