Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez miért éri meg?
Randiztam egy sráccal, aki agyon értelmes, nagyon jól néz ki, rendkívül magabiztos. Már az első randin fel akart cipelni magához, de nyilván nemet mondtam. Egy hónapig húztam a dolgot, mivel szerettem volna ha komolyan vesz. Közben többször kértem,h ha csak szexet akar felejtsen el, mert nekem más kell. Jókat beszélgettünk és nem egyszer elmondta,h mennyire szeret velem lenni.
Szóval egy hónap után megtörtént a dolog és ő azóta nem keres. Egyszerűen nem tudom felfogni, h tényleg érdemes egy hónapig hülyéskedni, egyetlen szex miatt?
Es hülye vagyok ha megkérdezném tőle személyesen, hogy ennek mégis mi értelme volt??
Egy hónapon agyalsz?? Volt, hogy félévet vártam türelemmel.
Mindig sokkal jobb egy nő az ágyban, ha úgy érzi szerelmes és szereti a pasi. Ehhez meg idő kell. Természetesen, több nő van egyszerre a képben. Így, mindig meg van az élvezetes szex.
"ha csak egy este kell akkor tisztázzuk az elején és ne húzzuk egymás idejét"
Ha nyíltan elmondja, nem mész bele egy szexbe sem.
Pont belefért az idejébe és ennyit megért neki. Ilyeneket elereszteni, hogy szeret a másikkal lenni, meg 1 hónapot várni (nyílván közben mással is szórakozni), beszélgetni nem nagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!