Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez miért éri meg?
Randiztam egy sráccal, aki agyon értelmes, nagyon jól néz ki, rendkívül magabiztos. Már az első randin fel akart cipelni magához, de nyilván nemet mondtam. Egy hónapig húztam a dolgot, mivel szerettem volna ha komolyan vesz. Közben többször kértem,h ha csak szexet akar felejtsen el, mert nekem más kell. Jókat beszélgettünk és nem egyszer elmondta,h mennyire szeret velem lenni.
Szóval egy hónap után megtörtént a dolog és ő azóta nem keres. Egyszerűen nem tudom felfogni, h tényleg érdemes egy hónapig hülyéskedni, egyetlen szex miatt?
Es hülye vagyok ha megkérdezném tőle személyesen, hogy ennek mégis mi értelme volt??
Nem a várakozási időtől függ hanem a hozzá állásától.
Ha rögtön a szexel jön akkor egyértelműen csak azt akarja mindegy hogy meddig húzod.
Első randin ha még akarod ismerni a másik személyiséget még csak fel sem igazán lehet hozni a szex témát.
Mit nem értetek azon, hogy ez miért jó?
Meztelen nőn fekszel miután leszopott és a farkad a puncijában van. Ennyire egyszerű, hogy miért jó ez. Szexnek hívják.
Attól, hogy vakakinek kapcsolata lett a dugogatásból az még nem jelenti azt, hogy mindenkinek sikerülni fog.
Van akihez egy nap kell megfektetni van akihez egy hónap. Ha csak dugni akar nem teljesen mindegy meddig próbálkozik bejuttatni a szerszámot? Te éppen egy egy hónapos projekt voltál. Nehéz szülés volt, de meglett.
Nem minden férfi ilyen egyébként. Csak úgy a 90 százalék.
27 évesen több eszed is lehetne.
Aki első alkalommal le akar fektetni, az nem tisztel téged,mint nő. Mire? Csak megfektetni akart.
Ennél többet is udvarolt már valaki egy éjszakáért.
gyors válasz:
Igen, van, hogy egy menet kell. Nem a szex miatt, a vadászat miatt. Az, hogy megszerzi a csajt, sikerült, ezért tepert végig és most már nem érdekes.
Persze erre sok jelt adnak az ilyen srácok, de sok lány nem akarja észre venni ezeket.
Azért vigyázzunk ezzel az első alkalommal szexelő nőt nem vesznek komolyan marhasággal. Aki olyan típus, az elsőre meglátja a másikban az értéket. Aki meg másfajta, annak több idő kell. Nem vagyunk egyformák.
Mindegy már, de egyet jól jegyezz meg: a férfial nagyon sok mindenre képesek egy bugyiba bejutásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!