Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki nagyon tetszik nekem csak azt nem tudom h ln be-e jövök neki. Miből tudhatnám meg h tetszem-e neki?

Figyelt kérdés

Röviden le írom miröl is van szó.

Van egy srác akivel egy suliba járunk és egy bustzal sőt haverom is.Nekem nagyon tetszik a srác de azt nem tudom h én tetszem-e neki.

Úgy vedtem észre h én is tetszek neki mert van több lány haverja s de velük máskép viselkedik mint velem.

Msn-re miáncs fel lép ír nekem meg ki írta msn-re is h csak neked bogaram.Csomot beszélek vele.Szerintetek tetszek neki?Miből lehet észre venni ha tetszek neki?

2010. jún. 11. 08:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbáld egy darabig az elérhetetlent játszani, és ha folytatja, sőt, még intenzívebben ír ilyeneket, kérdezget a szerelmi életedről stb... akkor nyílvánvalóan tetszel neki. De szerintem mondd el neki, hogy bejön neked, és kérdezd meg, ő hogy érez.

Sok sikert :)

2010. jún. 11. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha msn-en a "csak neked bogaram" Neked szól, akkor bejössz neki és szerintem többet akar baráságnál. Nem tudom a többi férfi hogy van vele, de én nem szoktam becézgetni a barátaimat, főleg nem bogaramnak. :-)

Szóval sok sikert :-)

2010. jún. 11. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem tetszel neki.

Csak nem meri még konkrétan kijelenteni. Beszélj vele :)

2010. jún. 11. 09:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépén köszönöm a válaszokat.

De az az igazság h én nem nagyon merek kezdeményezni mert mi van akkor ha nem is tetszek neki akkor meg csak be égtem.

Sőt ha tényleg nem tetszenék neki és ő meg azt mesélné a többieknek h én azt mondtam neki h nekem menyire be jön meg ilyenek az már milyen cikki lenne a többiek szemébe.

Am arra nem válaszoltatok h miből tudhatom meg h tetszem-e neki.

2010. jún. 17. 18:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta már 5 éve együtt vagyunk úgy-hogy ezek szerint tényleg tetszem neki :D
2015. máj. 9. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!