Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket mennyire zavar a narancsbőrös fenék?
Már dolgozom az ügyön, de jelenleg elég furán néz ki a fenekem.
Kb. így néz ki: [link]
Egyébként 20 éves vagyok, a csípőm széles, 170 cm vagyok és 63 kg.
Nekem volt egy barátnőm, 16 évesen olyan sovány volt, mint egy babkaró - pajzsmirigyes volt, csak nem a hízós, hanem a nemhízós, ezt jól megmondtam -, de a linkeltnél is narancsbőrösebb volt.
És igen, ha megnézed, itt is a nők kezdenek el többségében szidni miatta.
#29: Én a fél éves kondizásommal egy fitneszpcsa vagyok? :D
Szimplán csak gáz, amikor felnőtt emberek mindenért kifogásokat keresnek.
Szánalmas vagy. Tanácsot adtam a kérdezőnek, hisz mindenki jött itt a mozgással, azonban senki se tanácsolta azt, hogy étkezzen megfelelően, ami leginkább befolyásolja az egészet.
Nektek pasiknak a fenék az fenék, akár kerek, akár narancsbőrös, akár löttyedt, akár feszes.
Azért írtam nőként mert sejtettem, hogy fenékformálásilag érdemi választ tőletek nem fog kapni a kérdező és ha fejlődni szeretne és el szeretné érni a célját akkor jobb ha ilyen választ is olvas.
Életembe nem voltam kondiba, otthon tornázom és odafigyelek az étkezésre.
Hisztérika??? :D Röhögök a megnyilvánulásodon.
Kulturáltan adtam tanácsot, az miért is baj?
Hány hosszútávú kapcsolatod is volt, ami több évig tartott?
Voltál mar nővel egyáltalán?
Egyébként pedig MOZGÁSBAN AZ ÉLET!
AZ EGÉSZSÉG A LEGDRÁGÁBB KINCS!
nyilván itt mindenki sportol és egészségesen táplálkozik... és minden válaszadó pasinak kockás a hasa :D
ha te jól érzed magad a bőrödben és el tudod fogadni magad, akkor mások véleménye és ízlése miatt ne kínozd magad feleslegesen... csak akkor kezdj el mozogni vagy akármit csinálni, ha te szeretnéd, és úgy meglesz hozzá a kellő kitartás is ;)
“Mint már többen leírták, 1000-szer inkább egy narancsbőrös, kicsit akár túlsúlyos csaj, aki kedves, vidám, érdeklődő és akivel jó együtt lenni, mint egy savanyú, hisztis, folyton nyafogó szupermodell, aki mellett csak besavanyodni lehet. “
Ja, hogy csak ez a 2 opció létezik? :D Valaki vagy dagadt és rendes, vagy jól néz ki, de nyafogós pcsa? Ebből látszik, hogy az itteni pasik még szóba sem álltak csinos nővel, mert akkor tudnák, hogy nagyon sok közöttük a kedves, értelmes is, épp úgy, ahogy a dagadtak között is sok a flegma bunkó, sőt igazán ők a savanyúak, rosszindulatúak.
Az is elég vicces, hogy az összes olyan válasz le van pontozva, ahol azt írják, hogy élj egészségesen és sportolj. Itt csak lusta dagadékok pontoznak ezek szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!