Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket mennyire zavar a narancsbőrös fenék?
Már dolgozom az ügyön, de jelenleg elég furán néz ki a fenekem.
Kb. így néz ki: [link]
Egyébként 20 éves vagyok, a csípőm széles, 170 cm vagyok és 63 kg.
A képen lévő nő 34 éves szóval egész jól meg tudod állapítani az ember életkorán pusztán a s3ggéből. :O
Egész jó szuperképesség lehetne.
Fogadd el magad és mások is lefogadnak.
Nincs azzal a fenékkel semmi baj.
Jobban érzem magam egy vidám kicsit narancsbőrös csajjal akivel lehet egy jól kajálni mint aki folyamatosan a mérlegen áll nyafog és álmokat kerget.
Bocsi, hogy nőként válaszolok: a sport önmagában nem elég, ehhez megfelelő étkezés is szükséges. Ne egyél össze-vissza mindent, mérsékeld a nasikat és ne igyál cukros löttyöket.
Végezz súlyokkal guggolást és kitörést. Amikor jobb idő lesz, menj le futni.
Egyébként akár tetszik, akár nem, ilyen fiatalon ritka sz..rul néz ki, hogy ilyen narancsbőrös vagy. Ha ez mondjuk 50 évesen lenne, akkor nem lenne annyira gáz, hisz akkor már a bőr is veszít a rugalmasságából.
Kérlek, figyelj nagyon az étkezésedre és legyen kitartásod. Még messze a strandszezon. Elég időd van addig, hogy feszes szép kerek popsit varázsolj magadnak. :) Sok sikert. :)
Szerintem meg egyáltalán nem csúnya a kép. Szinte minden nőnek van narancsbőre. Genetika....
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!